Salon Sedmikráska nově nabízí unikátní spojení masáží a péče o pleť

V kosmetickém salonu Sedmikráska spojují péči o pleť s masáží celého těla a nabízejí tak jedinečnou možnost relaxace a omlazení. Nikol a Veronika z kosmetického salonu Sedmikráska se obě zabývají zdravým životním stylem bez chemie a ekologií, což se odráží i v jejich práci, kde kladou velký důraz na kvalitu používaných výrobků. Nechte se hýčkat jako Kleopatra.

Nechte se hýčkat jako Kleopatra. Foto: Ilustrční obrázek

Veronika Běhalová se kosmetikou zabývá už od roku 2007 a za tu dobu nasbírala spoustu zkušeností, certifikátů a odborných znalostí. Za sebou má také několik soutěží. Líčila například Petru Kvitovou(Wimbledonskou vítězku) a také vítězku soutěže Maybellin rockstar, několik módních přehlídek a spolupracuje s předními českými fotografy.

Nikol Zelinková se zaměřuje primárně na relaxaci, při masáži pracuje s energií a Vy tím pádem zažijete dokonalé uvolnění. V nabídce má také další druhy masáží, věnuje se i autogennímu tréningu, abyste si duševní pohodu udrželi minimálně do další návštěvy.


V čem je vámi nabízená služba jedinečná?

Naše péče Pretty Woman je inspirována stejnojmenným filmem, kde se hlavní hrdince dostávalo plno pozornosti. Kdo by tohle nechtěl zažít? U nás v salonu Sedmikráska snoubíme péči o pleť s masáží těla čímž dosáhneme kompletního uvolnění, relaxace a omlazení. Nabízíme dokonce dvě verze, které se mohou navzájem spojit pro opravdu luxusní péči. Verze Kleopatra je kombinace kosmetiky a masáže, kdy obojí probíhá najednou. Veronika se stará o blaho vaší pleti a Nikol pracuje na uvolnění těla pomocí masáže rukou a nohou, případně bříška. Verze Nefertiti začíná hluboce relaxační aroma masáží nebo masáží dle vašeho výběru a poté následuje kosmetika nebo navážeme verzí Kleopatra.

Samozřejmě lze zakoupit poukaz jako dárek i s krátkým ručně psaným vzkazem. Zakoupit lze v salonu nebo i online po domluvě.

Je v Prostějově další kosmetické studio, které by nabízelo podobnou službu?

Konkurence co se týče masáží a kosmetiky je v Prostějově dost, ale to se týká každé zvlášť. Naše kompletní péče je bezkonkurenční.


Lze tuto službu ještě s něčím spojit? Například s pedikúrou či líčením?

Ano, jistě. Lze ji spojit s čímkoliv. Můžete si u nás užít relaxační den plný kosmetiky, masáží, manikúry, pedikúry či líčení a budete se cítit jak filmová hvězda z Hollywoodu nebo Egyptská královna. Každá z nás si zaslouží nechat se rozmazlovat. V salonu Sedmikráska Vám to dopřejeme plnými doušky. 

Více informací naleznete na webových stránkách salon-sedmikraska.cz a masaze-amane.cz




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
zdravi bezplatne zle odstranit