Majitelka kosmetického salónu Sedmikráska a masérka salonu Amane se rozhodly uspořádat odbornou přednášku pro veřejnost

Zajímá vás jak se co nejlépe postarat o svou pleť v domácích podmínkách? Jak moc je důležitý střed těla a jak ho můžete snadno posílit? Tyto informace a mnoho dalších se dozvíte na přednášce, kterou pořádá profesionální kosmetička Veronika Běhalová a masérka se zaměřením na fyzioterapii Nikol Zelinková. Akce s názvem "Jak na péči o pleť a tělo" se uskuteční v sobotu 25. března od 16 hodin v kavárně Prostor.

Neexistuje člověk, který by neměl nějaké těžkosti, bolesti na těle. Jsou lidé po úrazu, operaci, porodu, v sedavém zaměstnání, těžkém průmyslu, náročné práci. A srozumitelné informace jak si pomoci zoufale chybí. "Mnoho odborníků se věnuje tělesným oblastem tam kde to bolí, ale paradoxně tam kde to bolí nebývá problém, který to způsobuje a tak se to pořád vrací a pořád to bolí a nic zdánlivě nefunguje. Rozhodla jsem se své poznatky předat dál, mým cílem jsou informovaní lidé, kteří si budou moci pomoct sami," konstatuje Nikol Zelinková, která se kromě masáží a fyzioterapie věnuje také kompletní diagnostice a řešení problémů celého těla.

Na přednášce se také dozvíte jak zjistit, že máte třeba tenisový loket, že bolesti zad mohou pramenit od žeber, jak moc je důležitý střed těla a jak ho posílit pomocí jednoduchého cviku před spaním, proč mám povolené hýždě i když běhám, který sval může primárně za migrény a mnoho dalšího.

"Kosmetiku dělám už téměř dvacet let a za tu dobu mi rukama prošlo mnoho klientek. Snad každá měla nějaký problém na pleti. Pupínky, vrásky, dehydrataci, pigmentaci, známe to asi každá. Součástí každé kosmetiky je poradenství v péči o pleť. Jelikož si to klientky velmi oblíbily napadlo mě že by bylo fajn kdyby to slyšely i klientky které se ke mě nedostanou kvůli velmi plným termínům co mám. Také jsem chtěla poslat do světa informaci, že není nutné mít doma zásoby krémů a masek a ampulí, ale že péče o pleť může být velmi jednoduchá," informuje majitelka kosmetického salónu Sedmikráska Veronika Běhalová.

Na akci zazní spousta zajímavých témat

Opravdu potřebuji denní, noční, oční krém? Proč mi krém nefunguje? Jak předcházet bolestem těla. Opravdu jednoduché cviky na doma, které fungují. Migréna a jak na ní. Vstupenky jsou v předprodeji za 150 korun a lze je zakoupit online. Ohledně předprodeje pište na email nikol@masaze-amane.cz nebo volejte 739 340 256. Počet míst je omezen.






INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
CBA
INZERCE
zdravi bezplatne zle odstranit