Policisté žádají o pomoc při objasňování dopravní nehody, která se stala na dálnici u Prostějova

Policisté dálničního oddělení Kocourovec se obrací na širokou veřejnost s žádostí o pomoc vedoucí k objasnění dopravní nehody. Ve středu 20. září 2023 kolem osmé hodiny ráno měl neznámý řidič způsobit dopravní nehodu na dálnici D46 na 28. km u Prostějova ve směru jízdy od Olomouce na Prostějov. Doposud neustanovený řidič pravděpodobně dodávkového vozidla měl předjíždět nákladní soupravu.

Foto zdroj: PČR

V daném místě zřejmě neodhadl vzdálenost před nadcházejícím se zúžením do jednohojízdního pruhu, prudce snížil rychlost a zařadil se vpravo před nákladní vozidlo. Přitom na tahači poškodil zpětné zrcátko. Nezjištěný řidič z místa dopravní nehody ujel.

"V této souvislosti se obracíme na případné svědky, kteří by mohli mít poznatky k dopravní nehodě, především k vozidlu či řidiči, aby se přihlásili na linku 158, nebo osobně, telefonicky či e-mailem kontaktovali přímo policisty dálničního oddělení Kocourovec, Přáslavice – Kocourovec 19, tel: 974 762 751, e-mail: krpm.osdp.dok.stsl@pcr.cz," informuje komisař Libor Hejtman. 



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
CBA
INZERCE
zdravi bezplatne zle odstranit