Zlatá devadesátá? Další ročník Retro Music Festivalu míří do Olomouce

Vytáhněte ledvinky, plísňáky, vlasy načesejte na Jágrův mullet a dámy, nezapomeňte na modré stíny. Další ročník Retro Music Festivalu je tady! Na Korunní pevnůstce se už v sobotu 8. června předvedou hvězdy devadesátek. Oblíbená akce postupně vyprodává vstupenky, tak nezapomeňte na tu svou.

Na olomoucké Korunní pevnůstce se objeví kapely, které si každý spojí s érou divokých devadesátek. Chyběly vám skupiny jako Lunetic, Verona, nebo Mr. President? Tak to by vám tahle červnová událost neměla ujít.

Skvělá vystoupení, tanečníci, doprovodný program? To všechno je Retro Fest Olomouc. Po čase se do Olomouce vrací Mr. President. Třeba song Coco Jamboo si nemůžete nechat ujít. A co teprve pecka What is love od Haddaway? Ani ta vám na festivalu neunikne.  

Nebudou chybět ale ani české kapely. Verona určitě přiveze hit Ztracená bloudím, zatímco od Lunetic vás stihnou vyléčiot hudbou díky songu Ať je hudba tvůj lék.

Vstupenky na akci je možné zakoupit na tomto webu. Ještě pořád si můžete koupit i VIP lístek, díky němu budete mít vlastní vstup s rychlejším odbavením, vyvýšený výhled na stage, vlastní bar s prémiovými destiláty a občerstvením, neomezenou konzumaci alkoholických a nealkoholických nápojů.

LINE UP RETRO MUSIC FESTIVALU

OTEVŘENÍ AREÁLU 13:30
LUNETIC 15:00
VERONA 16:40
HADDAWAY 18:00
TECHNOTRONIC 19:20
BEST OF 90’S SHOW 20:40
MR. PRESIDENT 22:00
E-ROTIC 23:20


INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
CBA
INZERCE
zdravi bezplatne zle odstranit