Napadení malé holčičky ukrajinskými dětmi řeší od včerejšího večera policie v Přerově

Včera odpoledne přijala police oznámení o možném incidentu mezi dvěma skupinkami dětí. V souvislosti s uvedeným oznámením došlo ve večerních hodinách k spontánnímu shromáždění většího počtu osob romské komunity před budovou policejní služebny v Přerově na ulici Č. Drahlovského. Přibližně po půl hodině se po projednání případu na obvodním oddělení skupina asi 50 osob rozešla, aniž by jakýmkoli způsobem došlo k narušení veřejného pořádku. Oznámeným případem se od včerejšího dne policie zabývá a zjišťuje veškeré okolnosti a potřebné podklady k objasnění oznámené události.

Přes sto Romů přišlo včera večer před policejní stanici v Přerově. Foto zdroj: twitter.com/romeanews

Přes sto Romů přišlo včera večer před policejní stanici v Přerově a poklidně žádali policisty, aby přijali trestní oznámení od matky malé holčičky, která měla být odpoledne ohrožována dvěma jinými dětmi nožem. Podle Romů na holčičku útočily ukrajinské děti. Podle vyjádření policejní mluvčí se policie případem zabývá už od včerejšího odpoledne. 

"Případem se zabýváme od samého počátku a oznamovatelku jsme již při příjmu oznámení poučili o dalším postupu. Policisté v tuto chvíli na případu intenzivně pracují, nicméně stále ještě není možné potvrdit, že ke skutku skutečně došlo," informovala policejní mluvčí Miluše Zajícová. 




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
CBA
INZERCE
zdravi bezplatne zle odstranit