Festival dobrého jídla se blíží!

Historicky první Festival dobrého jídla se uskuteční 17. – 18. září 2021 v Prostějově. Během dvou dnů můžete navštívit zapojené restaurace a kavárny, kde ochutnáte výborné degustační menu či jednohubky. Zároveň před těmito podniky budou vystupovat místní umělci.

Foto: Ilustrační obrázek

„Tuto akci jsme plánovali už na loňský rok, ale bohužel nebylo možné ji kvůli epidemiologickým opatřením uspořádat. Myšlenku jsme ale nevzdali, a tak s tímto pilotním projektem přicházíme letos. Budeme potěšeni, pokud se společně s námi zapojíte do zcela nového projektu, který má za cíl oživit centrum našeho města a pobavit hned několika způsoby Prostějovany i jeho návštěvníky,“ říká náměstkyně primátora Milada Sokolová.

 Jedná se o výjimečnou akci, která propojí originální gurmánské pochoutky se zajímavými kulturními zážitky

Během dvou dnů můžete navštívit zapojené restaurace a kavárny v našem městě, kde ochutnáte výborné degustační menu či jednohubky. „Zároveň před těmito podniky budou vystupovat místní umělci. V těchto restauracích a kavárnách budou k dispozici tištěné brožurky s nabídkou pochoutek včetně doprovodného kulturního programu. Součástí brožurky je i mapa s vyznačením zapojených restaurací a kaváren. Na webu města máme k dispozici brožurku v elektronické podobně, takže bych doporučovala, aby si ji účastníci stáhli například do chytrého telefonu,“ pokračuje Sokolová.

Ve společnosti nejen svých přátel, ale také řady dalších nových tváří, budete mít v rámci pilotního ročníku tohoto festivalu možnost zažít příjemné chvíle. Festival jedinečných chutí nabízí možnost dobře stráveného času, vytvoření pohody a pocitu volnosti. Sami se můžete rozhodnout, co ochutnáte, co vypijete a co budete poslouchat ve vybrané společnosti.

„Věřím, že po dnech boje s koronavirem si všichni zasloužíme trochu SI UŽÍT!,“ uzavírá náměstkyně Milada Sokolová.





INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
zdravi bezplatne zle odstranit