Nechcete po vánočních svátcích stát v kuchyni? Máme řešení

Taky se chystáte poslední dny roku do práce? Nebo se vám jen nechce stát v kuchyni po náročných vánočních svátcích. Přijďte na oběd do Bistra Paulus na Envelopě v Olomouci. Stylová kantýna předního českého šéfa Romana Pauluse pro vás chystá od pondělí až do Silvestra jídla domácí české kuchyně i speciality z různých koutů světa.

Těšit se můžete třeba na klasickou svíčkovou s karlovarským knedlíkem, grilované telecí kolínko nebo jehněčí kýtu. V nabídce je i mořský vlk, špenátové ravioli s houbovým ragú nebo dýňové kari s cizrnou.

Každé ráno na vás čekají mimo jiné tři vejce do skla či omeleta s kozím sýrem. Jednoduše, ale dokonale. Denní nabídku najdete na bistro-paulus.cz.

Kam na Silvestra? Přijďte na dobré jídlo do Lobsteru

Pokud se vám nechce poslední den roku trávit čas přípravou občerstvení pro sebe či přátele, využijte nabídku Lobster Family Restaurant v Galerii Šantovka. Stylová středomořská restaurace pro vás chystá pětichodové menu šéfkuchaře Františka Pospíšila, které nabídne třeba mořského vlka, kachnu nebo mušle svatého Jakuba.

Jako silvestrovský bonus je ke každému menu láhev prosecca zdarma. Odstartuje oslavy posledního dne roku v Lobsteru, menu se servíruje od 17 do 23 hodin. Rezervace a podrobné info najdete na lobster-restaurant.cz.



INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
zdravi bezplatne zle odstranit