SOUTĚŽ: Velkolepý rytířský turnaj na hradě Sovinec. Hrajte s Rejem o rodinné vstupné

Meče, štíty, sekery i palcáty budou v sobotu 13. července a 14. července držet rytíři v plátových zbrojích na hradě Sovinec. Akce Na příkaz císaře přivede na hrad šermířskou skupinu Taranis. Nebudou chybět kejklíři, divadelníci i kováři. Hrajte s Rejem o vstupenky pro celou rodinu.

Hrad Sovinec bude patřit o víkendu rytířským soubojům. Foto: archiv

Moravská šermířská legenda MARKUS – M se v soubojích střetne s těžkooděnci v plných zbrojích TARANIS. Kejklířská a divadelní společnost Komedianti na káře zase rozesměje návštěvníky všech věkových kategorii.

Chystají se i sokolnické ukázky výcviku dravých ptáků, představení kovářského řemesla a loutkové pohádky pro nejmenší. Program na hradě bude probíhat v obou víkendových dnech od 9 do 18 hodin.

Více informací o programu a celé akci najdete ZDE.

SOUTĚŽ

Hrajte s Rejem o 2x rodinnou vstupenku (2 dospělí + 2 děti) na rytířský turnaj, který se o víkendu uskuteční na hradě Sovinec. Stačí, když pošlete správnou odpověď a budete mít špetku štěstí při losování. Dva výherce, kteří získají každý rodinné vstupné, zveřejníme 12. července pod tímto článkem.

Soutěžní otázka:

Jak se jmenuje moravská šermířská legenda, která vystoupí na Sovinci?

A) Šupavci  B) Marek Z  C) Markus - M

Odpovědi posílejte jako SMS ve tvaru ODPOVĚĎ, JMÉNO, BYDLIŠTĚ na číslo 605 854 541. (Cena zprávy odpovídá vaší standardní SMS.)

Kdo vyhrál vstupenky?

VYHODNOCENÍ SOUTĚŽE:

Rodinnou vstupenku (2 dospělí + 2 děti) na rytířský turnaj vyhráli: Martina Petruňová z Litovle a Jan Podhrázský z České Vsi u Jeseníku.

Blahopřejeme! Výhra na vás čeká přímo u vstupu na akci. 




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Hlas pro náš kraj
INZERCE
Auto _ Kubíček