Útulna pro Duši a tělo v Bedihošti, zve již tento víkend na rozmanitý workshop pro ženy

"Co je nejlepší pro mě, je nejlepší i pro ostatní." Přijímáte své vlastní tělo takové jaké je? Milujete každou buňku své bytosti? Plníte si svá přání? Žijete v souladu se svým srdcem? Děláte, co vás naplňuje? Přijímáte své slabiny? Zde je pozvání na rozmanitý víkend, kdy to vše můžete zažít a postupně naplno integrovat do svého života.

Foto: Ilustrační obrázek

Čeká vás koktejl sebelásky v rámci následujícího programu

V konstelačních cvičeních se podíváme na témata sebelásky, sebehodnoty a sebevědomí. A následně přijímání lásky. Vztah k sobě samé je ten nejdůležitější! Na prvním místě jste vždycky Vy! Sebeláska je zdroj energie, který najdeme jen v sobě, abychom se mohly přijímat takové, jaké jsme a za každých podmínek. A znamená to respektovat svou duši i své tělo. A nastavovat si správně hranice. Konstelační techniky v tom velmi pomohou.

Propojíme se se svým vnitřním já a uvedeme se do harmonie pomocí vybarvování mandal! Mandala je posvátným symbolem duchovní cesty. Pomocí dvojrozměrného obrazu vyjadřujeme mnohadimenzionální vesmír. Práce s mandalami nám znovu pomůže sjednotit tělo, mysl i ducha a propojit se se sebou. Napomáhá překonávat stres a spojit se se svým vyšším já. Vybarvování mandal vyvolává potěšení, podporuje uzdravení a duchovní proměnu. Napomáhá k úlevě od strachu a úzkosti.

Práce s mandalami má transformující duchovní účinky. Mandala jednoduše odhaluje, co je pro nás v daném okamžiku pravdivé, ukazuje nám, co si potřebujeme uvědomit, ať už je to cokoliv - buď nějaký náš negativní aspekt, který si nechceme přiznat nebo i nějaký dar, který potřebujeme ještě rozvinout.

Každá žena má v sobě hluboké moudro. Cesta k tomuto moudru nevede přes napětí a tlak, ale skrze meditaci a uvolnění. Je to nádherná a inspirativní cesta, kterou stojí za to podstoupit. Zažijete nádherné aktivní meditace, skrze které budete vnímat kundalini energii. Probudí se ve vás laskavost a schopnost vnímat velmi jemné ženské vibrace. Díky zemitosti se zakořeníte, osvobodíte se od nezdravých psychických vzorců, energetických bloků a emocionálních zranění. Prožijete ženské laskavě katarzní meditace, které povedou k osvobození, sebelásce a přijetí vlastní sexuality.

Intuitivní tanec je cestou k sobě. Zapojen je i hlas a zpěv mantry, tanec se vyvíjí pozvolna, vniká do duše, poté graduje v radosti a dovádění, aby se posléze zklidňoval, stále pracoval s emocemi a nakonec přichází zklidnění a meditace vleže. Zapojíme i meditační zvukové nástroje. Zajistíme bezpečný prostor pro prožitek každé ženy.

Uvolníme stres a napětí, naladíme se na vlastní rytmus těla, propojíme se se svým vnitřním světem.

Další informace najdete ZDE

Cena workshopu je 2 500 korun a je nutná rezervace ZDE

V případě dotazů zavolejte na č. 603 295 696.

Zálohu ve výši 600 Kč prosím zaplaťte ihned po registraci, a to na č. účtu 2801830572/2010. Do poznámky k platbě napište UDĚLEJ SE ŠŤASTNOU „JMÉNO“. Doplatek proběhne na místě.


Lektorky

Jana Vavrošová

Pravda a cesta k ní uzdravuje, ať už k ní dojdeme dříve nebo později. Jana pracuje s andělskými bytostmi, našimi průvodci a členy rodu, kteří nám mají vždy co předat. Můžeme se od nich denně učit, a to nejen pokoře, ale i lásce. Ve své praxi se Jana věnuje konstelacím, meditacím, LSVJ ("Léčení Skrze Vyšší Já"), výkladu karet a regresní terapii. Ráda relaxuje vybarvováním mandal, protože je to vysoce relaxační aktivita, která napomáhá k prohlubování našeho vědomí.

Radka Trampotová

Radka je psychoterapeutka a regresní terapeutka. V Útulně pro duši a tělo vede ženy po tantrické cestě v souladu s jejich napojením na vyšší zdroj; učí je tvořit vztahy z hloubky, nacházet vnitřní štěstí, lásku k sobě a vlastní inspiraci. Vede OSHO meditace, které jsou zaměřené na práci s tělem, sexualitou a emocemi. Ve své praxi často zařazuje zpěv manter a práci s energetickým systémem člověka. Miluje svoji rodinu, východní filozofii a ženské rituály.

Jitka Zlatníková

Jitka je cestovatelka, bylinkářka, milovnice pohybu a života. Cestuje vždy s velkým nadšením a obrovskou chutí poznávat vše nové. Bylinky sbírá pro radost a pro pomoc sobě a svému okolí. Hudbou a pohybem přivádí laskavě ženy ke svému srdci a SOBĚ SAMÉ. Ráda se s námi podělí o zkušenosti a dojmy z jejích cest do více či méně vzdálených zemí a přiblíží kouzlo bylin a přírody kolem nás. Skrze Jitku k ženám přicházejí nejen informace a zážitky, ale i náměty a nápady. Zkrátka zprostředkuje nám vše tak, jak tento svět vidí a žije ona.


Organizace

V Útulně pro duši a tělo můžete i přespat. Doporučujeme. Přespání je možné:

  • hromadně přímo v meditárně ve vlastním spacáku (200 Kč/noc),v čajovně v soukromí zahrady (500/osoba/noc nebo 900/2 osoby/noc - prostor je vhodný pro jednotlivce nebo dvě blízké kamarádky/pár)
  • pokud si přivezete stan, můžete využít prostory vzrostlé zahrady a spát přímo zde (200/osoba ve stanu/noc)
  • spaní v areálu v autě - 200/osoba.
  • další možností je ubytování v přízemním bytě – 2 samostatné pokoje se společnou sprchou a toaletou – 500/osoba/noc.

Ubytování si prosím rezervujte předem!

K dispozici je pro vás celá zahrada, sprchy, toalety, kuchyňka s mikrovlnkou, ledničkou, rychlovarnou konvicí. Můžete se také ubytovat v penzionu v blízkém Prostějově (v rámci celkového ladění programu vám doporučujeme nocovat v prostorách našeho OSHO centra - v Útulně pro duši a tělo). Po celou dobu programu je zajištěn dostatek vody, čaje, uvaříte si espresso. Podle dohody zajistíme jídlo dovážkou z blízkého Prostějova. Můžete přivést hudební nástroje, výtvarné pomůcky nebo cokoliv, co vás těší a chcete sdílet.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
CBA
INZERCE
zdravi bezplatne zle odstranit