Mezigenerační setkání v Rodinném centru Vlčáci začíná již tento pátek!

Rodinné centrum Vlčáci otevírá dveře pro nezapomenutelné mezigenerační setkání s názvem "Adoptuj si prarodiče", která se konají každý pátek. V dnešní době ne každé dítě má možnost užívat si blízkost prarodičů, buď jsou příliš daleko, nebo jsou zaneprázdnění. Tento nedostatek kontaktu mezi generacemi může chybět, přestože je vzájemně obohacující.

Foto: Ilustrační obrázek

Tyto vztahy jsou však nesmírně cenné a mají potenciál obohatit životy obou generací. "Proto jsme se rozhodli přinést je dohromady prostřednictvím různých aktivit, jako jsou motorické hry, kreativní dílničky, smyslové hraní, deskové hry, výtvarné aktivity a mnoho dalšího. Cílem je naplnit společně strávený čas radostí, láskou, moudrostí a energií," informovala zakladatelka centra Barbora Volfová. Tyto společné aktivity umožní oběma generacím vzájemně se poznávat, učit se od sebe a vytvářet pevné vazby.


Přihlásit se mohou jak děti se svými rodiči, tak i senioři, a to buď telefonicky na čísle: 731 767 653, nebo online na rezervačním systému. Přijďte se k nám připojit a objevte sílu spojení mezi generacemi!

Takové společné trávení času může přinést do života dětí i seniorů nové vzrušení, radost a pocit sounáležitosti. Navíc může posílit a podporovat duševní a emocionální blaho obou generací. Je to příležitost, kterou bychom neměli opomíjet, ať už jsme děti, rodiče, nebo senioři.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Ekologický rozcestník MIE
INZERCE
zdravi bezplatne zle odstranit