Podnik každý den nabízí pražmu, mořského vlka nebo tuňáka, sezónně pak štítníka či halibuta, od čtvrtka až do konce víkendu nabídku rozšiřuje o kambalu, ropušnici, mořský jazyk, svatého Petra, mořského ďase a další prémiové ryby.
„V rámci sezónního menu, kdy představujeme kuchyně italských regionů, doplňují nabídku další jídla z ryb a mořských plodů – předkrmy, pasty, pizzy nebo risotta. Jako jediní v regionu připravujeme hostům denně i humry. Koneckonců, je to náš signature dish, který je i v názvu restaurace,“ říká šéfkuchař.
Tři druhy úprav
Každý den do Lobsteru dorazí čerstvé ryby, které jsou jen o pár hodin starší, než když si je zákazník poručí v Itálii nebo Řecku. Hosté mohou vybrat ze tří úprav – grilování, pečení a acqua pazza, což je způsob dušení ryby s rajčaty kapary, olivami a vínem. Kuchaři rybu většinou připravují vcelku a vyfiletují ji hostovi na talíři přímo na stole. Humra dostanete ugrilovaného vcelku, nebo jako spaghetti all astice – s kousky masa, šalotkou, česnekem a chilli na bílém víně.