Nově si v relaxačním centru můžete dopřát také Emoční terapie a poradnu

Relaxační centrum Adam v Přerově se kromě fyzického zdraví zaměřuje také na psychickou pohodu svých klientů, proto se nyní kromě masáží či kosmetiky můžete objednat na Emoční terapie a Terapeutickou poradnu.

Foto: Ilustrační obrázek

Emoční terapie je proces, při kterém se dostáváte do svého nitra a zpracováváte emoce na úrovni vědomí i nevědomí a odstraňuje bloky, které vedou k uzdravení. Terapie vás může vést několika různými cestami, ať už se jedná o vizualizaci, cítění nebo záblesky z nitra. Při sezení sestupujete hlouběji do nitra vaší duše. Při tomto procesu můžete pociťovat návrat ke svému mladšímu já, vybaví se vám situace, které dosud nemáte zpracovány a odpuštěny. Tyto nahromaděné emoce mohou být důvodem k nesouladu v různých spektrech vašeho života, jako je zdraví, vztahy, peníze a práce a díky jejich zpracování se dostáváte na vyšší úroveň vědomí. K lepšímu soustředění pomáhá mít při terapii zavřené oči.

Nacházíte se v komplikované životní situaci? Nevíte jak se ve svém životě posunout dál, nebo se vám nedaří nalézt příčinu vracejících se zdravotních potíží?

"Pokud si chcete o svých těžkostech promluvit a nechat se nasměrovat na správnou cestu, můžete využít naši terapeutickou poradnu. K dispozici vám bude zkušená terapeutka s více než dvacetiletou praxí, která vám dokáže poradit s řešením mnoha životních situací a pomůže vám vrátit do života stabilitu, jistotu, rovnováhu a harmonii," informovala majitelka Relaxačního centra Adam Renáta Šimová. 

Další novinkou je také léčebná metoda pomocí vibračních ladiček. "Celým naším vesmírem prostupují vibrace. Také naše tělo i orgány mají své specifické vibrační úrovně. Stres, životní styl i životní prostředí mají velký vliv na naši fyzickou i psychickou rovnováhu. Neklid, který většina z nás vnímá se tak podepisuje na našem vnitřním rytmu," dodává Šimová. Ladičky se používají pro přenos vibrací hluboko do těla po energetických drahách. Díky tomu, že lidské tělo je do velké míry tvořeno tekutinami, zvuk se jím šíří. Naše tělo tak získá zpět svou schopnost samo se léčit.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
zdravi bezplatne zle odstranit