Pohádkový festival pro děti se vrací. Láká na klasiku i na moderní mimoně

Oblíbený podzimní Pohádkový festival je po roce zpět. Divadlo na Šantovce připravilo na každou říjnovou neděli celkem čtyři pohádková dopoledne. Přijďte se s dětmi pobavit na fantastická představení, která budou plná legrace a zábavy. Oblíbený program věnovaný nejmenším divákům nabízí tradiční pohádkovou klasiku i moderní Mimoně, kteří potěší všechny fanoušky stejnojmenného filmu.

„Pohádkový festival je pro naše divadlo již tradiční každoroční událostí, na kterou se těší malí i velcí diváci. Vybrali jsme pestrou směsici představení, které dětem ukáží kouzelný svět, v němž se královsky pobaví. V příbězích pohádek je obsažena také moudrost, díky níž se mohou děti lecčemu přiučit,“ říká ředitel Divadla na Šantovce Petr Hlávka.

První říjnovou neděli odstartuje populární Michal z pořadu Kouzelná školka, který bezesporu patří k nejlepším tuzemským dětským bavičům. Následovat bude pohádka Kocour Modroočko vyprávějící o malém kotěti, jenž zvídavě začíná poznávat svět kolem sebe. Třetí říjnový víkend se pódium divadla změní na rybníček Brčálník, ve kterém bydlí roztomilý zelený skřítek Rákosníček sršící důmyslnými nápady. Pohádkový festival uzavře humorná taneční show Legrácky a šprťouchlata s Mimoni plná soutěží a her se známými filmovými postavičkami Stuartem a Kevinem.

Malí diváci se mohou těšit také na doprovodný program v podobě zábavných dílniček, které zpestří dětem zážitek z pohádkové neděle. V předsálí divadla budou pro malé návštěvníky připraveny na hraní stavebnice Lego.






INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
zdravi bezplatne zle odstranit