Vánoční večírek v dobré restauraci, u vás ve firmě nebo v soukromí? Připravíme na klíč

Hledáte ideální místo, kde chcete před koncem roku posedět s kolegy z práce, přáteli nebo blízkými? Využijte nabídku zavedené restaurace Lobster Family Restaurant nebo progresivního stylového Bistra Helen. Oba podniky najdete nejvyšším patře Galerie Šantovka nedaleko centra Olomouce. Pokud se z různých důvodů rozhodnete trávit volné chvíle raději ve firmě nebo v soukromí, jsme připraveni v plné polní dorazit s naším servisem za vámi.

Designový salonek, cooking show nebo bowling

Máme pro vás připraveny prostory pro menší i větší skupiny, od rezervace větších stolů, přes salonky pro 20 či 50 lidi, po pronájem části nebo celé restaurace. Na co se můžete těšit?

Bistro Helen – pronájem salonku v designovém prostředí se stěnou s živou zelení, výborná kuchyně s originálními recepty, založená na čerstvých a lokálních surovinách, cooking show s našimi šéfkuchaři, zázemí pro prezentace.

Lobster – pronájem salonku nebo části restaurace, poctivě čepovaný Pilsner Urquell, kvalitní italská a středomořská kuchyně, cooking show s našimi šéfkuchaři, 18 bowlingových drah.

Týmy obou podniků jsou připraveny přijet za vámi a potěšit vaše klienty či přátele kvalitními službami a špičkovou gastronomií.

Podívejte se na naše stránky helen.cz a lobster-restaurant.cz, info najdete i na FB a Instagramu.

Kontakt: Lukáš Vrba 775 360 395



INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
zdravi bezplatne zle odstranit