Trpaslíci opět obsadili centrum Prostějova. Koalice Na Rovinu!, tak zahájila předvolební happening

Netradiční předvolební happening si v centru Prostějova připravila koalice Na Rovinu! (STAN, TOP09, Zelení). Trpaslíci hesly apelují například na to, že Hloučela musí dýchat, také chtějí nový kulturák, velký bazén, víc městských bytů nebo víc parkovacích míst, odmítají další masakry motorovou pilou nebo bourání místního nádraží a také nechtějí žít v Postřikově. Svými hesly upozorňují na problémy a témata, která chce koaliční hnutí v Prostějově řešit.

Foto: Jana Jílková


Až do úterý 30. 8. bude možné se s trpaslíky setkat osobně, denně od 10:00 - 18:00. Trpaslíci mají upozornit kolemjdoucí na problémy, které je trápí. Tyto tři desítky malých figurek řeší opravdu to podstatné a proto jsou po roce opět tady. Jsou sice malí, ale jde jim především o změnu.

"Skupinka trpaslíků s vlastním názorem a dobrým vkusem vyvolává u kolemjdoucích milé pocity a úsměv na tváři. Tento způsob poklidného happeningu hodnotím velmi pozitivně. Říkali, že hesla si budou každý den měnit. Je to opravdu zajímavá podívaná, pokud máte cestu kolem, určitě přijďte," dodává členka koaličního hnutí Na rovinu! Jana Jílková. 



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
zdravi bezplatne zle odstranit