Trojnásobná vražda a sebevražda? Policie od sobotního večera řeší tragický případ

Muž zavraždil tři členy své rodiny a potom sám spáchal sebevraždu. Tragický případ s nejasnými okolnostmi vyšetřují od sobotního večera olomoučtí kriminalisté. Hrůzná událost se odehrála v malé obci poblíž Potštátu.

Ilustrační foto: Pixabay.com

"Od včerejšího večera se olomoučtí krajští kriminalisté zabývají případem násilného trestného činu, ke kterému došlo v obci Olšovec na Přerovsku. Ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy," uvedla mluvčí policie Petra Vaňharová. Olšovec je obec poblíž Potštátu, podle serveru aktualne.cz došlo k tragédii v její místní části Boňkov. 

"Tragická událost si vyžádala čtyři lidské životy, včetně života podezřelého muže." Z této policejní informace vyplývá, že muž, který vraždil, pak spáchal sebevraždu. Policie místo tragédie večer uzavřela a zadokumentovávala všechna fakta a okolnosti. Současně ale ujišťovala, že veřejnosti nehrozí vůbec žádné nebezpečí. 

"Okolnosti, stejně jako motiv činu, jsou předmětem dalšího šetření. Bližší informace poskytneme ihned, jakmile to okolnosti dovolí," dodala dnes ráno Petra Vaňharová.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
zdravi bezplatne zle odstranit