3 TIPY od specialistů z Prostějova pro stavbu či rekonstrukci koupelny, kuchyně nebo i terasy

Nastal rok 2024 a s ním i možnost zrealizovat dlouho plánované projekty spojené s bydlením. Ať už se jedná o stavbu nového domu, či o lákavou myšlenku rekonstrukce stávajícího bydlení, pojďte se inspirovat příběhy těch, kteří mají stavbu či rekonstrukci koupelny, kuchyně či terasy úspěšně za sebou.

Nová koupelna v hlavní roli

Vytvoření nové koupelny může být vzrušující, ale zároveň i náročný úkol! Je třeba zvážit mnoho faktorů, aby se z vaší koupelny stala nejen praktická a funkční místnost, ale i esteticky příjemné a útulné místo. Důkladnou přípravou můžete i výrazně ušetřit či předejít následným komplikacím. Jak na to?

Vsaďte na jistotu. Jednou z možností je navštívit koupelnové studio, kde vám specialisté pomohou s výběrem koupelnových obkladů a dlažeb včetně koupelnového vybavení od A do Z. Díky jejich dlouholetým zkušenostem se můžete snadno vyvarovat častým chybám při budování nové koupelny. Přímo v Prostějově na vás čekají specialisté firmy M.B.KERAMIKA, která pomohla uskutečnit například tyto hezké realizace na obrázku níže.


Skutečné realizace: moderní koupelna s velkoformátovými obklady a dlažbou v imitaci mramoru a černobílá koupelna s volně stojící vanou

Stejně postupovala jedna ze zákaznic: „Obkladač, který mi pokládal podlahy v domě, mi sdělil, že ve studiu M.B.KERAMIKY je velký výběr keramických obkladů a dlažeb do koupelny a že určitě budu spokojená. A měl pravdu. Ujala se mě obchodní specialistka, které jsem ukázala fotografii koupelny z Pinterestu. Představila mi různé vzorky obkladů a dlažeb, které byly co nejvíce podobné těm na fotografii. Společně jsme vše vybraly a doladily k mojí spokojenosti,“ popsala zákaznice s tím, že specialistka jí nabízela jen cenově dostupné keramické obklady a dlažby ve stanoveném rozpočtu. „To velmi oceňuji,“ podotkla.


Vysněná koupelna zákaznice vytvořená na přání

TIP: Můžete si zde nechat vytvořit také profesionální 3D grafický návrh koupelny, abyste si byli jistí, že vybrané obklady, dlažba či koupelnové vybavení odpovídají vašim představám.


Profesionální 3D grafický návrh (vlevo) versus reálná fotografie koupelny (vpravo)

TIP: Zajímá Vás primárně koupelna? V M.B.KERAMIKA Prostějov aktuálně najdete koupelnové vybavení ve výprodeji. Můžete si tak ulovit koupelnový kousek jako je umyvadlo, sprcha, vana či vodovodní baterie s výraznou slevou.

Terasa pro pohodové dny s rodinou a přáteli

Na terase s venkovní keramickou dlažbou s tloušťkou 2 cm se vyjímá velký stůl, kde jeden ze zákazníků již hostí svoji rodinu a přátele. Jak výběr keramické dlažby na terasu probíhal?

Jak sám říká, hlavně nechtěl nic uspěchat. Pečlivě si zjišťoval informace o venkovních podlahách. Po dlouhém zvažování zvítězila dlažba odolná vůči mrazu, vodě i slunci. Zákazníka ihned zaujalo, že 2cm venkovní dlažba je vysoce odolná vůči vlivům počasí a její vzhled se nemění ani po letech. „Zkrátka 2cm venkovní dlažba má přesně ty vlastnosti, které jsem hledal.“


Keramická 2cm venkovní dlažba s kombinovanou pokládkou na terče a do štěrku

Keramická venkovní dlažba je vhodná na terasu, zahradu, balkon i k bazénu. Dá se pokládat bez nutnosti lepení mnoha způsoby- na terče, do trávy či do štěrku a je dokonale mrazuvzdorná. Nehrozí tak žádné popraskání mrazem či bourání dlažby. Při pokládce na terče navíc šikovně schováte pod dlažbu veškeré rozvody. V případě nutnosti lze pak dlažbu jednoduše nadzdvihnout a opravit co je třeba. Venkovní dlažba na terasu se dá pořídit v nejrůznějším designu, rozměru i stylu. Vybírat lze z imitace kamene, dřeva, betonu, kovu, mramoru, koberce i ze spousty různých barevných provedení.


Keramická venkovní dlažba v imitaci dřeva je pro své technické vlastnosti vhodná i k bazénu, stačí si pohlídat správný stupeň protiskluzu

TIP: Chcete zjistit který typ pokládky je pro vás nejlepší? Nebo vás jen zajímá více o tomto podlahovém řešení? S tím vám může pomoci nejen oblíbený e-book o 2cm dlažbách na terasu, který je dostupný online, ale i naše specialistky v Prostějově.


Terasa s 2cm venkovní dlažbou v imitaci dřevěných prken, které jsou díky keramickému materiálu mnohem praktičtější, než přírodní dřevěná podlaha

Kuchyně, srdce domova

Už se vidíte, jak vaříte v nové kuchyni, ale ztrácíte se v tom, na co všechno si dát při jejím plánování pozor? Obklady a dlažba do kuchyně jsou klíčovým prvkem, který nejen odráží vkus majitelů, ale může i velice usnadnit každodenní činnosti. Trendy totiž směřují především k využití odolných materiálů, které jsou zároveň snadno udržovatelné a vydrží krásné mnoho let, což keramický obklad do kuchyně rozhodně splňuje. Často je kuchyně propojená i s jídelnou a obývacím pokojem. V takovém případě je ideální keramickou dlažbu či obklad propojit a vzájemně sladit. Celkový prostor poté působí harmonicky a zároveň je opticky větší a vzdušnější.


Moderní kuchyně zákaznice s obklady a dlažbou v imitaci betonu

Ať už vás čeká stavba domu či rekonstrukce koupelny, kuchyně či terasy, neváhejte se obrátit na specialisty firmy M.B.KERAMIKA. Snadno tak vyřešíte obklady a dlažbu do interiéru i exteriéru včetně koupelnového vybavení na jednom místě. Spoustu obkladů, dlažeb i příslušenství a doplňky do koupelen pořídíte skladem. Můžete navštívit showroom v Brně, Znojmě, Prostějově, Přerově či Svitavách.

Bonusový TIP: Potřebujete se na cokoli zeptat ihned? Specialisté vám rádi poradí i online na webovém chatu.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
CBA
INZERCE
zdravi bezplatne zle odstranit