Centrum Heřmánek nabízí komplexní péči o duševní i fyzické zdraví, nově i domácí kavárnu

Sandra Svobodová společně s manželem a kamarádkami Klárou Vládkovou a Soňou Hrochovou provozují centrum, které nabízí kromě speciálních terapeutických masáží i jógu. Nově se rozhodli rozšířit své služby také o kavárnu, kde si vychutnáte vynikající italskou kávu i domácí občerstvení. Centrum Heřmánek s kavárnou najdete v krásných nových prostorách v rohové vile na adrese Sádky 5. Jaké další služby bude centrum nabízet a jak vlastně vznikl celý koncept, to nám přiblížila zakladatelka Sandra Svobodová.

„Vždy jsem tíhla k masírování a zjistila jsem, že spousta věcí jde řešit i jinak. Například, že šilhání může způsobovat skřípnutá páteř, ale lékaři to ne vždy řeší ideálně. Věnovala jsem se také psychice a vzorcům chování a potkala jsem Soňu, která se díky těmto technikám velmi posunula, udělala si kurz jógy a začala se věnovat joalis. Klárku jsem poznala přes děti a líbilo se jí masírování. Udělala si kurz na lymfu a je v tom velmi precizní. Najednou vznikl koncept Heřmánku, kdy se propojily masáže, bylinky i cvičení a díky tomu můžeme dělat co nás baví a u toho ještě pomáhat ostatním,“ přibližuje začátky centra Sandra Svobodová a dodává, „když se nám podařilo najít nové prostory s možností drobného občerstvení, vše se krásně propojilo. Chtěly jsme udělat něco, co v Prostějově zatím moc není. Zaměřujeme se na kváskové domácí pečivo a recepty bez mléka, vajec a lepku. Když o projektu uslyšel manžel, rozhodl se být kavárníkem na plno a tak vznikla finální podoba bistra. Koncept kavárny je založený na věcech ze starožitnictví, které mají svou energii, nekupovali jsme téměř nic nového. Snažíme se vyhýbat konzumnímu stylu života a jedeme spíš na kvalitu než na kvantitu."

Kavárna bude každou sobotu nabízet brunch a odpolední pestrý alternativní program. V plánu jsou také semináře, které seznámí veřejnost s tématy jako je numerologie, joalis, access bars i metamorfní technika.

„Chceme lidem více přiblížit podle nás velmi důležitá a hlavně zajímavá témata. Když se o tom bavím s klienty na masážích, zaujmu jednoho člověka, ale cítila jsem, že je potřeba tyto věci dostat do širšího povědomí. Kromě fyzického cvičení se také můžete těšit na různé další formy, jako je například čištění mysli a odbourávání špatných vzorců.  Rády bychom lidem otevřely oči, aby věděli jaké mají možnosti a že pomoct si lze mnohdy velmi jednoduše. Stačí vzít zodpovědnost za svůj život a zdraví do vlastních rukou," vysvětluje důvod seminářů Sandra.

Kromě kavárny, masáží, jógy a seminářů má tahle činorodá skupina v plánu pomáhat lidem také s detoxikací pomocí balíčků na míru.

„Momentálně se věnuji i australským kapkám, které pomáhají lidem na úrovni vibrací, je to podobný princip jako u Bachových kapek s tím rozdílem, že pro australské kapky sbírá rostliny v panenské přírodě jeden konkrétní člověk a to je mi blízké. Plánujeme také e-shop, kde zájemcům nabídneme možnost balíčků například s křemelinou, bylinkami a dalšími produkty, které jsou pro všechny cenově dostupné, šetrné k přírodě a které máme samy na sobě ověřené," osvětluje své další plány zakladatelka centra Sandra Svobodová.

„Když se změní fyzický postoj těla, změní se i postoj člověka k němu samému a lidé se dokážou neskutečně posunout“

„Jsem přesvědčená že všechno jde, měla jsem pána, který byl šest let po mrtvici a krásně se rozmluvil. Tvořím si s každým klientem osobní vztah a učím je, jak věřit sami sobě a jak si pomoct. Mám také velký respekt k lidem a jejich názorům. Je to ale hodně o nich samotných jestli chtějí abych jim pomohla. Je spousta levných a efektivních možností jak si pomoct, ale protože nejsou pro nikoho výdělečné tak se nepropagují. Například vitamín C dokáže vyléčit srdeční artymii. Sama jsem také velký zastánce švédských kapek. Pán který ten recept vymyslel, zemřel ve 108 letech pádem z koně, což myslím mluví samo za sebe. Chceme mezi lidi více dostat tisíce let ověřené postupy jako jsou například akupresurní podložky nebo svíce, které společnost poněkud potlačila, protože to byla jednoduchá možnost jak si lidé mohli pomoci sami,“ uzavírá Sandra.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
CBA
INZERCE
zdravi bezplatne zle odstranit