Připravuje se Turistický portál města Prostějova

Samostatný, graficky atraktivní portál s informacemi pro turisty, kde budou k výběru trasy, virtuální prohlídky, balíčky, informace o příjezdech a parkování, kulturní akce a mnoho dalšího. To je záměr, kterému dali na svém posledním jednání radní zelenou.

Foto: Ilustrační obrázek

„Rádi bychom turistům ukázali, že také náš region a město mají co nabídnout, že je tady mnoho zajímavých míst, která stojí za vidění,“ usmívá se primátor František Jura a dodává, že inspirace přišla například z webových portálů Dvora Králové nad Labem či Olomouce.

V současnosti je vše na počátku a se stávajícím dodavatel webových stránek as4u.cz, s.r.o. se budou řešit požadavky na obsah, strukturu, funkcionality atp.

„Firma má s portály tohoto druhu bohaté zkušenosti. Vytvořila turistické stránky například ve Dvoře Králové nad Labem, portál pro Střední Čechy, Český ráj, Královehradecký kraj, Liberecký kraj, Jizerské hory a podobně,“ uzavřel primátor Jura, který věří, že turistický portál města Prostějova turisticky zatraktivní jak město, tak jeho okolí. 



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
zdravi bezplatne zle odstranit