Město plánuje nadstavbu budovy dětského dopravního hřiště

Budova na dětském dopravním hřišti získá nadstavbu za šest milionů korun. Řešit se bude hospodaření s vodou a fotovoltaika.

Foto zdroj: prostejov.eu

„Oslovil nás ředitel Sportcentra – DDM s požadavkem na rozšíření objektu dětského dopravního hřiště. O hřiště je stále větší zájem a rozšíření je potřebné. Předpokládáme, že v rámci nástavby bychom se také zabývali otázkou vsakování vody a použitím fotovoltaiky,“ říká náměstek primátora pro rozvoj a investice Jiří Rozehnal.

Nadstavbu by finančně mohla podpořit dotace z Olomouckého kraje

„Olomoucký kraj každoročně vypisuje dotační program na podporu dětských dopravních hřišť. V letošním roce je vypsaný program Podpora výstavby, obnovy a vybavení dětských dopravních hřišť 2021. Statutární město Prostějov již do této výzvy předkládá žádost o dotaci na rozšíření vybavení dopravního hřiště a vybudování přístřešku,“ upřesňuje náměstek Rozehnal s tím, že odbor rozvoje a investic již dokončil výběrové řízení (pomocí systému „TenderArena“) na projektovou dokumentaci k této investiční akci.

„Obdrželi jsme celkem šest nabídek. Nejlepší nabídku předložila společnost PassiveArchitecture s.r.o., Uherský Brod. Ta však po obdrženívýsledků výběrového řízení odstoupila. Další v pořadí se umístila společnost TOLZA, spol. s r.o., Brno-Tuřany,“ uzavřel téma náměstek Rozehnal.



INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
zdravi bezplatne zle odstranit