Burza práce a vzdělávání se blíží

Burza práce a vzdělávání se uskuteční ve čtvrtek 24. října od 9 do 16 hodin ve Společenském domě v Prostějově, Komenského 6. Cílem akce je představit významné a zajímavé zaměstnavatele a spolupracující odborné školy. Akce je určena široké veřejnosti, především však pro žáky základních škol, středních škol, pro každého kdo se zajímá o pracovní trh.

Letošní Burza práce a vzdělávání má návštěvníkům co nabídnout, každý si z její návštěvy odnese to své. Foto: Ilustrační obrázek

Firmy seznámí návštěvníky s tím, co v dnešní době požadují po uchazečích o zaměstnání a o jaké profese mají především zájem. Na prezentačních stáncích budou moci návštěvníci zhlédnout jejich výrobky, získat podrobnější informace o jejich činnosti a pracovních podmínkách.

Na letošním ročníku se představí celkem 50 vystavovatelů

Celou akci bude provázet doprovodný program, který bude probíhat jak venku před Společenským domem, tak uvnitř. V rámci venkovní expozice bude možné si prohlédnout soupravu tahače s návěsem, vojenskou techniku Armády ČR, prezentaci Policie ČR a Městské policie Prostějov, ukázku eskortního vozidla Vězeňské služby ČR, v letošním roce poprvé bude i expozice Hasičského záchranného sboru a nebude chybět ani simulátor dopravní nehody a další.

Co se týká vnitřního doprovodného programu, tady bude probíhat ochutnávka potravinářských výrobků, bude vystaven exponát malého robota a model turbodmychadlového leteckého motoru. Bude možné vyzkoušet laserovou střelnici a provést experimenty s vakuem. V průběhu celého dopoledne budou probíhat pohovory nanečisto v cizím jazyce a individuální besedy s firmami, které jsou určeny studentům středních škol.




INZERCE
SPEA SPEA

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Kickbox K1
INZERCE
Auto _ Kubíček