Významný úspěch: Primář Petr Konečný z Nemocnice AGEL Prostějov byl zvolen do výboru odborné Společnosti rehabilitační a fyzikální medicíny

Primář Centra léčebné rehabilitace Nemocnice AGEL Prostějov, doc. MUDr. Petr Konečný, Ph.D., MBA, dosáhl významného profesního úspěchu tím, že byl zvolen členem výboru Společnosti rehabilitační a fyzikální medicíny České lékařské společnosti Jana Evangelisty Purkyně.

Nemocnice AGEL Prostějov srdečně gratuluje primáři Konečnému k významnému ocenění. Foto zdroj: AGEL

Tato prestižní organizace, která sdružuje odborníky v oblasti rehabilitace, se zaměřuje na zlepšení péče o pacienty s pohybovými omezeními a rozvoj oboru rehabilitace. MUDr. Konečný svým členstvím přispěje k dalšímu rozvoji a podpoře rehabilitační medicíny v České republice.

„Zvolení do výboru Společnosti rehabilitační a fyzikální medicíny je pro mě velká čest. Děkuji všem, kteří mě v této profesní cestě podporují. Věřím, že v rámci výboru Společnosti rehabilitační a fyzikální medicíny budu moci aktivně přispívat k rozvoji tohoto oboru a zlepšovat podmínky pro pacienty," uvedl MUDr. Konečný.

Nemocnice AGEL Prostějov srdečně gratuluje primáři Konečnému k významnému ocenění. Díky jeho novému působení ve výboru získá nemocnice přístup k nejnovějším poznatkům v oblasti rehabilitace a bude moci nabídnout pacientům ještě lepší péči a zlepšit jim kvalitu života.



INZERCE
SPEA SPEA

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Kickbox K1
INZERCE
Auto _ Kubíček