Divadelní restaurace v Prostějově chce patřit mezi regionální špičku

Divadelní restaurace v Prostějově aktivně pracuje na obnovení své pověsti a chce se zařadit mezi nejlepší gastronomická zařízení v okolí. Pod vedením nové ředitelky Městského divadla začínají být patrné první úspěchy půlročního úsilí.

Foto: Ilustrační obrázek

Za posledních šest měsíců prochází již dobře známá prostějovská restaurace výraznými změnami. Ing. Karin Konzbulová, nová ředitelka Městského divadla v Prostějově, pod níž spadá i Divadelní restaurace, intenzivně pracuje na transformaci restaurace v místo, kde se propojuje výjimečná gastronomie s kulturou a historií města.

Pro ředitelku je důležitým zdrojem inspirace genius loci Národního domu: „Do nově rekonstruovaných prostorů secesní budovy jednoduše patří prvotřídní úroveň stolování. Chceme nabídnout perfektně prostřené stoly, profesionální obsluhu a zejména vysokou kvalitu jídel. Přesto zůstáváme přístupní běžným hostům.“ První úspěchy naznačují správný směr nového vedení, městský podnik však ještě čeká spousta práce.

Rodačka z Prostějovska má skvělé předpoklady k úspěchu. V Praze získala magisterský titul v oboru Management cestovního ruchu a postupně prošla všemi klíčovými pozicemi v oblasti gastronomie, od obsluhy až po manažerku hotelu.

V krátkém čase od převzetí vedení restaurace se podařilo zlepšit finanční situaci a postupně přibývá i kvalitní personál. Divadelní restaurace, včetně Městského divadla, je zřizována městem Prostějov, a tak úspěch restaurace představuje pro všechny místní obyvatele pozitivum. Přináší s sebou rozvoj kulturního života a dobré renomé města.

Národní dům, v kterém restaurace sídlí, má potenciál stát se oblíbeným turistickým cílem a nové vedení chce i nadále sloužit potřebám občanů Prostějova. Divadelní restaurace je ideálním místem pro soukromé oslavy, svatby, plesy, smuteční hostiny a další společenské události. Víkendy jsou proto rezervovány pro tyto speciální příležitosti.

Jako novinku pro rok 2024 ohlašuje restaurace plánované otevření secesní kavárny. Návštěvníci se mohou těšit na výbornou kávu z lokální pražírny, poctivé zákusky a samozřejmě stylové prostředí.

Hlavní cíl pro letošní rok zůstává pozvednutí úrovně restaurace s důrazem na komplexní gastronomický zážitek. Vedení restaurace chce nadále svými výsledky potvrzovat, že Divadelní restaurace má své nezaměnitelné místo v kulturním životě města.

Restaurace letos poprvé otevřela 8. ledna. „Srdečně zveme všechny milovníky výborné gastronomie a do nového roku vám všem přejeme čerstvou energii a především pevné zdraví“, dodává za celý tým ředitelka Městského divadla v Prostějově Ing. Karin Konzbulová.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Ekologický rozcestník MIE
INZERCE
zdravi bezplatne zle odstranit