Prostějovští Piráti si zvolili lídra své kandidátky. Je jím vysokoškolský pedagog a prostějovský rodák Jan Mochťák

Členové pirátské strany v Prostějově si v neděli zvolili svého kandidáta na primátora. Spolu s ním bylo zvoleno i dalších pět jmen na kandidátce.

Foto zdroj: olk.piratistarostove.cz

„Do letošních voleb půjdeme samostatně, věřím tomu, že máme letos velkou šanci na úspěch. Prostějov dlouhodobě stagnuje, magistrát neřeší podstatné problémy a dělá nelogická rozhodnutí. My chceme Prostějov 21. století, ve kterém se jeho občané budou cítit bezpečně a příjemně. V tuto chvíli dolaďujeme poslední části našeho programu, který už brzy odhalíme,“ říká pirátský kandidát na primátora Jan Mochťák, který kromě vyučování na vysoké škole působí při Ministerstvu pro místní rozvoj a zároveň je členem krajských komisí zaměřujících se na regionální rozvoj a sociální politiku.

Prostějovští Piráti v letošních volbách plánují oslovit zejména občany, kterým není jedno, jak s nimi magistrát jedná a jakým směrem se Prostějov momentálně ubírá. Celý program a další jména na kandidátce se chystají zveřejnit v nadcházejících týdnech, kdy současně s tím zahájí i kampaň. 




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
zdravi bezplatne zle odstranit