Mezinárodní přátelské utkání v boxu v Prostějově už v pátek

V pátek 14. června 2024 se uskuteční Mezinárodní přátelské utkání v boxu na náměstí T. G. Masaryka v Prostějově. Akce začíná v 17 hodin a nabídne bezmála dvacet utkání mezi výběry České Federace Boxu a polskými protivníky.

Foto:: Ilustrační obrázek

Boxerský ring před radnicí a nad tím širé nebe. To si nemůžete nechat ujít. Fanoušci se mohou těšit na dynamické souboje amatérských i profesionálních boxerů. Program nabídne souboje talentovaných sportovců i renomovaných hostujících boxerů. Významnou události večera bude i účast Lukáše Konečného, bývalého mistra světa welterové váhy. Na tomto večeru nastoupí v boxerském duelu i jeho dcera Jaromíra. Mezi dalšími domácími závodníky se představí úřadující mistr České republiky Pavel Zajíc, dále pak Ondřej Procházka či Rostislav Zich. Do ringu se po delší pauze vrací také Petr Novotný, který v přátelském utkání změří své síly s Jiřím Sklenářem.

„Těší nás podpora našich partnerů, města Prostějova i primátora Františka Jury,“ říká Petr Novotný, hlavní pořadatel akce. „Je to skvělá příležitost pro mladé sportovce ukázat své boxerské umění před bouřlivým domácím publikem a poměřit síly s reprezentanty z Polska. Máme radost i z toho, že budeme hostit závodníky z České Federace Boxu, což nám proti polským borcům umožnilo sestavit silnou sestavu."




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Ekologický rozcestník MIE
INZERCE
zdravi bezplatne zle odstranit