Fanoušci sledovali vážení boxerských šampionů. Ti se už připravují na páteční galavečer boxu

Boxery světové třídy ve spodním prádle mohli sledovat desítky fanoušků ve čtvrtek v podvečer v Galerii Šantovka. Právě tady totiž probíhalo oficiální vážení boxerů před pátečním galavečerem a soubojem o evropský titul. Na místě byla špička českého profesionálního boxu, včetně neporaženého olomouckého borce Pavla Polakoviče, i jejich soupeři z celého světa.

Foto: Rej.cz

Vážení je pro každého boxera velmi důležité, jde o to, aby si udržel zařazení do co nejnižší váhové kategorie. Před vážením proto několik dní drží přísnou dietu, někteří borci si kvůli tomu vyžádali váhu i do svého hotelového pokoje. Veřejné vážení pak sledovaly desítky zájemců. Jak už to k boxu patří, byla to současně i zajímavá show.  

To, oč jde především, tedy historicky největší galavečer profesionálního boxu v České republice – The Ring, se pak odehraje v pátek od 18 hodin v hale Univerzity Palackého. Domácí talentovaný a dosud neporažený profi boxer ve welterové váze Pavel Polakovič, bude v hlavním zápase bojovat o Evropský titul CISSB WBC.

Kromě něj se v ringu představí dalších jednadvacet špičkových českých boxerů, například Vasil Ducár – nejúspěšnější současný fighter, Radek Roušal či Patrik Baláž, i mnoho závodníků ze zahraničí.

The Ring: 21. dubna, Olomouc, Hala UP, 18:00 hodin

Foto: Rej.cz

Foto: Rej.cz

Foto: Rej.cz

Foto: Rej.cz

Foto: Rej.cz



INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
zdravi bezplatne zle odstranit