Prostějovský velodrom opět ožil dráhovými závody

Po dlouhé době zazněl na prostějovském velodromu startovní výstřel. Po dlouhém čekání dne 3. 6. poměřily své síly spolu mládežnické kategorie.

Foto: TUFO PARDUS

Vše v rámci Moravského poháru a závodníci domácího týmu Tufo Pardus Prostějov v něm patřili k nejúspěšnějším! 

Den před závody Prostějov hostil Moravský pohár Brno, kde se prostějovští závodníci letos vůbec poprvé postavili na start dráhového klání v omniu a hned ho proměnili v několik pódiových umístění. Mezi kadety se podařilo zvítězit Matyášovi Koblížkovi, v kadetkách zase obsadila druhé místo Patricie Müllerová, stejně jako mezi juniorkami Gabriela Bártová. 

„Na naší mládeži bylo vidět, že už se na závody opravdu těší. Závodům předcházelo týmové soustředění, kde ukázali, že v karanténě opravdu nezaháleli,“ říká trenér mladých talentů Martin Cetkovský.  

Na domácí půdě pak bilanci z předešlého dne ještě vylepšili. Patricie Müllerová svou kategorii kadetek tentokrát ovládla, kadetům pak dominovali prostějovští závodníci Pavel Novák, který se radoval z vítězství a druhý skončil Matyáš Koblížek. Mezi juniorkami obsadila opět druhé místo Gabriela Bártová a na stupně vítězů se probojoval také Josef Otta, který získal bronz.

Další závod Moravského poháru se pojede už 17. 6., které bude zároveň Mistrovstvím Olomouckého kraje. Na start se opět postaví mládežnické kategorie od žáků po juniory. 

Akce se konala za finanční podpory Olomouckého kraje, statutárního města Prostějov a Nadace ČEZ. 



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit


INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
zdravi bezplatne zle odstranit