Kavárna se zázemím pro děti nemusí být v Prostějově už jen zbožným přáním. Pomůžete Marianě splnit sen?

Mariana už dlouho sní o vlastní cukrárně se zázemím pro rodiny s dětmi a přesně takové místo v Prostějově dlouhodobě chybí. Pro svůj sen ale potřebuje do startu finančně pomoct a proto se rozhodla zkusit štěstí na portálu Hithit.

"Jmenuji se Mariana a mým snem je mít vlastní cukrárnu. Ale nejen to. Mým cílem je zajistit příjemné místo převážně pro rodiče s dětmi, kde by probíhaly různé přednášky a akce. Proto jsem se přihlásila do projektu Hithit a prosím tímto o vaši podporu a pomoc."

Můžete nám popsat jak celý nápad  vznikl?

Začalo to v roce 1991, kdy jsem se narodila. Od dětství jsem snila o svojí vlastní cukrárně, protože už jako dítě jsem milovala sladké. Nikdy mě nenapadlo, že by se mi tento sen mohl splnit. Jmenuji se Mariana a je mi 32 let. Jsem šťastně vdaná a mám dvě děti. Před dětmi jsem pracovala jako pojišťovací specialista v bance. Na mateřské dovolené jsem trávila spoustu času v kuchyni. Pekla jsem a zkoušela různé recepty, a tak vznikl tento nápad.

"Vzhledem k tomu, že v Prostějově je toho opravdu málo pro rodiny s dětmi, rozhodla jsem se to změnit a věřím, že mě spousta z vás podpoří."

Co je vlastně konkrétně Vaším cílem?

Zamilovala jsem si minidortíky cupcakes, které by byly mým hlavním produktem. Ráda bych podnik směrovala do amerického stylu. Cupcake, cookies, domácí zmrzlina a další různé zákusky, které si v našem městě rozhodně nedáte. V nabídce budou i milkshaky a samozřejmě dobrá káva.

Plánujete kromě sladkostí nabízet i další služby?

V kavárně si užijete různé přednášky, které povede vždy zkušená osoba zaměřující se na určité téma. Dvakrát do měsíce bude akce pro děti formou hry, zábavy a vzdělání. Kavárna bude mít i salónek, pro ty, kteří jej budou chtít využít. 

Marianu můžete podpořit díky projektu Hithit a také její cestu sledovat na facebookových stránkách Cupcakes od Mariany.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
zdravi bezplatne zle odstranit