Dopřejte si zasloužený odpočinek a péči v Relaxačním centru ADAM

Zachovat si zdraví i v zimních měsících je někdy náročné. Renáta Šimová nabízí v Relaxačním centru ADAM své služby již dvacet let. Zákazníkům dopřává nejrůznější druhy masáží, diagnostických služeb i pobyt v solné jeskyni. A právě pobyt v solné jeskyni vám pomůže nejen s onemocněním dýchacích cest, ale také s dlouhodobým onemocněním nosu, hrdla a hrtanu. Relaxaci si můžete také užít v parní lázni, která podporuje detoxikaci a perfektně vám uvolní svalstvo před masáží, která se nabízí jako ideální zakončení náročného dne.

Foto: Ilustrační obrázek

Svoji činnost jsme začali v dubnu 2002 a od té doby se snažíme co nejlépe naplňovat naše hlavní motto, které je: Zdraví není všechno, ale bez zdraví není nic,“ říká majitelka Relaxačního studia ADAM paní Renáta Šimová.

Provozovatelé jsou také členy organizace Medicina Alternativa Czech o.s., která je součástí mezinárodní neziskové společnosti Medicina Alternativa International a kontinentální organizace Medicina Alternativa Europe o.s. „Naší snahou je pomáhat všem lidem, kteří jsou ochotni se zamyslet nad otázkou zdravého životního stylu a není jim jedno v jakém prostředí žijí a současně mají zájem seznámit se s různými alternativami ke klasické medicíně,“ dodává paní Šimová.

Solná jeskyně je nejnovějším originálním způsobem, jak využít kamennou sůl a sůl z mrtvého moře pro podporu imunitního systému, horních a dolních cest dýchacích, léčbu astmatu, alergie, bronchitidy a zajištění celkového relaxu. V solné jeskyni panuje specifické mikroklima, které je charakteristické výjimečnou bakteriologickou čistotou vzduchu, který je nasycen záporně nabitými částicemi, minerály a mikroelementy. Kromě záporné ionizace, která blahodárně působí na člověka, je vzduch v jeskyni obohacen částicemi jódu, draslíku, vápníku, hořčíku, selenu, brómu a mnohými dalšími prvky.

Další možností odpočinku spojeného s péčí o zdraví je Bylinná parní lázeň Baobab. Jedná se o relaxační a rehabilitační proceduru založenou na principu napařování při použití bylin. „Při prohřátí organismu dochází ke zvýšenému vstřebávání účinků bylin po celém těle, což prohlubuje uvolnění a čištění organismu. Tato relaxační metoda se s úspěchem využívá nejen k celkovému uvolnění, redukci hladiny stresových hormonů a navození pocitu celkové harmonie, ale také k odstranění únavy, zmírnění bolesti pohybového aparátu, odstranění křečí a prohřátí celého organismu,“ informuje Šimová. Lázeň současně pomáhá zlepšit krevní oběh, podporuje tvorbu nových buněk a zlepšuje strukturu pokožky. Celkově stimuluje pocit zdraví a pohody, ale také navíc regeneruje metabolismus a pomáhá optimalizovat tělesnou hmotnost.

Po použití parní lázně je ideální zakončit péči o své tělo masáží, která patří mezi manuální relaxační techniky, působící okamžitě a jednorázově nejen na tělesný, ale i duševní stav masírované osoby. Odstraňuje únavu, ochablost, ztuhlost, zkrácení a bolestivost svalstva. Je vhodná pro všechna onemocnění pohybového aparátu, poúrazové stavy nebo při rekonvalescenci. Doporučuje se při stavech po fyzickém vyčerpání nebo při svalové únavě. Relaxační centrum ADAM najdete v Přerově na adrese Dluhonská 41.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
zdravi bezplatne zle odstranit