Oblíbený kosmetický salon Sedmikráska vás uvítá ve zbrusu nových prostorách. Vychutnejte si péči pomocí všech smyslů

Od 1. května vítá své zákaznice Veronika Běhalová v nových prostorách salonu Sedmikráska na Domamyslické 70 v Prostějově. Jedinečné prostory salonu byly tvořeny ve spolupráci se specialistkou na feng shui, takže zde najdete harmonické prostředí s využitím všech pěti přírodních elementů stejně jako symboly z kultury starých číňanů.

Na pleť patří jen příjemné věci

Veronika Běhalová zná veškerou pleťovou kosmetiku, kterou používá jako své boty. Zaměřuje se zejména na kvalitní složení produktů a proto již mnoho let spolupracuje s Českou přírodní kosmetikou Nobilis Tilia.  Nejen díky kosmetice či masáži budete odcházet krásně zrelaxovaní a plní energie a pozitivní nálady. Najdete zde také Solnou terapii. Jedná se o vzácné přírodní solné krystaly, jejichž stáří je kolem 250 miliónů let. Neobsahují žádné chemikálie ani aditiva a jde o přirozeně se vyskytující substanci. Himalájská sůl je přirozeným zdrojem záporných iontů. Má schopnost absorbovat vlhkost a při zahřívání teplem ji poté uvolňovat do ovzduší naplněnou minerály. Tím se ozdravné účinky zvyšují až 500krát.

"U nás máme různě po salonu rozmístěné centra s himalájskou solí aby byl efekt co největší. Také u nás najdete aromaterapii, kdy při každé návštěvě dostanete na výběr z karet "Vůní a radosti". Jedná se o nádherně ilustrované karty navrhnuté profesionální aromaterapeutkou, jsou seřazeny do pěti tematických okruhů, podle toho, jakou energii a jaké poselství podporují. Vy si vyberete jednu kartu s poselstvím a esencí a Vaše vybraná esence Vám bude vonět celou dobu návštěvy z difuzéru. V nabídce máme také domácí bylinkovo-ovocný čaj nebo vodu obohacenou o minerály z křišťálu či ametystu," vysvětluje Veronika Běhalová. 

V salonu Sedmikráska najdete kosmetiku, vizážistiku, manikúru, pedikúru, barevnou typologii a masáže. Těm se věnuje Nikol Zelinková. Věnuje se masážím jak relaxačním tak řeší bolesti, blokády a jiné trable pohybového aparátu. Zároveň se zajímá o klid duše a její rozvoj, nejčastěji pomocí autogenního tréninku a meditace.

Jelikož je salon za 16 let již krásně zavedený a naše 4 ruce už nestíhají pokrýt poptávku, hledáme na jeden den v týdnu manikérku nebo pedikérku. A protože jsme kamarádky a moc fajn tým se stejným naladěním, hledáme ženu nebo i muže, kterého zajímá stejně jako nás směr non toxic, zero waste a ekologie.

Pokud tato nabídka někoho z vás zaujala, můžete se ozvat.

Veronika Běhalová: www.salon-sedmikraska.cz tel: 775033016, email: salon.sedmikraska@email.cz , https://www.facebook.com/SalonSedmikraska  https://www.instagram.com/salonsedmikraska/ 



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
zdravi bezplatne zle odstranit