Prostějovské kulturní léto 2021 je již naplánováno, a to včetně termínů akcí

Prostějovské léto je nedílnou součástí života našeho města již dvanáctým rokem. Hlavním cílem je vytvářet prostředí příznivé mezilidským vztahům. Záměrem je pozvat na hlavní náměstí co největší počet obyvatel, rodin, přátel a kamarádů.

Foto: Ilustrační obrázek

„Skladba programu je pestrá a dramaturgicky připravená pro všechny věkové kategorie,“ nastínil primátor František Jura, který doufá, že současná nákaza akci neohrozí.


Také jeho náměstkyně Milada Sokolová doufá v příznivou situaci

„Mohu slíbit, že to bude tentokrát velmi nabité. Čeká nás dokonce i „troják“, tedy tři koncerty tři dny po sobě jdoucí, protože budou připojeny ještě akce, které nebylo možno uskutečnit v loňském roce. Otazník samozřejmě visí nad vystoupením dětí z prostějovských škol a školek i tanečních skupin, jež se za dané situace nemohou setkávat a trénovat. Věříme, že je ještě dost času, a že se situace kolem pandemie do té doby uklidní. Jsme samozřejmě připraveni reagovat na vládní opatření stejně jako loni - opětovným vytvořením sektorů a dodržením všech hygienických pravidel. To se samozřejmě týká nejen Prostějovského kulturního léta, ale i všech ostatních akcí, například Hanáckých slavností, jejichž loňská organizace z tohoto hlediska byla také velmi náročná.“

V programu letošního léta by měli například vystupovat umělci známých jmen (Hana Zagorová, Mňága a Žďorp, Stein27, Michal Hrůza, hlavní představitelé z muzikálu Fantom opery, Lollipopz), amatérští místní zpěváci a kapely, a z minulého roku zůstávají již uhrazená vystoupení Pokáče a kapely Laura a její tygři. Zbývá tedy jen doufat, že se vše podaří.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
zdravi bezplatne zle odstranit