Bitva kapel vrcholí! Kdo si splní hudební sen a stane se Radiotalentem 2024? Finalisté soutěže zahrají naživo, vstup je zdarma

Je to blízko. Tři hudební skupiny mají na dosah velký úspěch. Kapely Minami, Pilot a Pjena vybrala odborná porota do finále soutěže Radiotalent 2024, která vyvrcholí koncertním večerem ve čtvrtek 30. května v Bounty Rock Cafe v Olomouci. Muzikanti se budou snažit během vystoupení přesvědčit porotce, že právě oni si zaslouží vyhrát exkluzivní promo balíček v hodnotě 250 000 Kč.

Na finálovém koncertě v Bounty Rock Cafe bývá každý rok úžasná atmosféra, která žene kapely ke skvělým výkonům. Foto: radiohana.cz

Tři finalisté, kteří byli vybráni odbornou porotou bez ohledu na zařazení do hudební kategorie, změří své hudební síly naživo ve finále prestižní soutěže poslední květnový čtvrtek, první tóny se v Bounty ozvou od 18 hodin. Zároveň budou během večera slavnostně vyhlášeni vítězové Cen veřejnosti v jednotlivých kategoriích. Poprvé se tak lidé dozví výsledky fanouškovského hlasování v kategorii Pop, Rock a Electro, kam se letos přihlásily čtyři desítky kapel i sólových interpretů.

"Finálový večer by si neměl nechat ujít žádný hudební fanoušek, který rád objevuje nové české talenty. Těšte se na přehlídku kvalitní autorské tvorby a skvělou show. Jako hudební host a hvězdný porotce přijal pozvání zpěvák Marcell, čerstvý držitel Ceny Anděl,” zve na akci za pořadatele Marek Berger, programový ředitel Radia Haná.

Finálový večer vyvrcholí vyhlášením vítězů Cen veřejnosti v kategorii POP, ROCK a ELECTRO, o nichž rozhodovali fanoušci v on-line hlasování. Na úplný závěr pak bude vyhlášena hlavní cena soutěže - Cena poroty a držitel titulu Radiotalent 2024.

Přijďte podpořit svého favorita a dopřejte si skvělé koncertní zážitky.

KDY: 30. 5. 2024 od 18 hod.

KDE: Bounty Rock Café, Olomouc

Soutěž pomáhá hudebním talentům

Vítězové Cen veřejnosti i vítěz Radiotalentu získají parádní promo balíčky v celkové hodnotě 400 000 korun. Soutěž jim pomůže rozjet kariéru, ukázat nové možnosti, získat kontakty a inspirovat se v hudební tvorbě. Balíčky mimo jiné obsahují promo kampaň a nasazení singlu do vysílání v Radiu Haná, Radiu Metropole a SkyRock, dále mediální promo, možnost zahrát si na předních akcích v regionu a další skvělé příležitosti. Vítěz Radiotalentu získá také profesionální natáčení ve studiu TA musica, tvorbu videoklipu a další plnění.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Ekologický rozcestník MIE
INZERCE
zdravi bezplatne zle odstranit