Finská superstar TARJA se vrátí do Olomouce se svým vánočním koncertem

V sobotu 17. prosince bude kostel Panny Marie Sněžné hostit vánoční koncert „Christmas Together“ rockové a operní zpěvačky Tarji Turunen. Do vánoční Olomouce jezdí tahle neuvěřitelně talentovaná dáma od roku 2015 a její koncerty jsou vždy vyprodané. Proto s koupí lístků neotálejte…

„Vánoční koncert „Christmas Together“ je nádherný, originální a dokáže všechny duchovně spojit a rozeznít srdce. Je plný nové energie, naděje a klidu zároveň. Loni zpěvačka Tarja Turunen slavnostně umístila figurku arcibiskupa Antonína Cyrila Stojana do největšího mechanického betlému v ČR, který je právě v Olomouci. A velmi se těší na zahájení „Roku Antonína Cyrila Stojana“, kde zazní adventní písně evropských autorů,“ uvedl za organizátory Josef Kořenek. Koncert totiž zahájí nadcházející oslavy 100. výročí smrti olomouckého arcibiskupa Antonína Cyrila Stojana, který patří k nejvýznamnějším osobnostem minulého století.

Kde sehnat lístky?

Nenechte si nejkrásnější vánoční koncert u nás ujít. Vstupenky jsou v prodeji na stránkách Mastersofrock.cz a v síti Ticketportal. Cena vstupenky je od 890 korun.

Kdo je Tarja?

Tarja Turunen pochází z finského města Kitee a zpěvu se věnuje od raného dětství. Vystudovala klasický zpěv, kterému se svým způsobem věnuje dodnes. S kapelou Nigthwish vydala v roce 1997 album kombinující rock a klasickou hudbu. Od roku 2005, kdy opustila Nightwish, se úspěšně věnuje sólovému zpěvu. Vydala několik alb, která mají úspěch napříč kontinenty.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
zdravi bezplatne zle odstranit