Nálož českých hitů a oslava barev. Plumlov se připravuje na Přehrady Fest

Úspěšný a očekávaný Přehrady Fest míří v letošním roce premiérově k břehům Podhradského rybníka do Plumlova. Zdejší Camping Žralok bude 8. a 9. července hostit oblíbený festival u vody, který na úpatí malebné Drahanské vrchoviny přiveze nejen zvučná jména české hudební scény, ale také atraktivní doprovodný program, jehož součástí bude letos poprvé bohatá exploze barev.

Do Plumlova zamíří se svými největšími hity aktuální držitel ocenění Český slavík a Anděl kapela Mirai. Foto: archiv

Festivalová stage bude patřit žádaným kapelám Jelen a Mirai i dalším skvělým muzikantům. Vystoupí zde Pokáč, Pekař, UDG, rapper Renne Dang, Vojataano, Jakub Děkan a Voxel.

Kromě našlapaného seznamu účinkujících Přehrady Fest sází také na bohatý doprovodný program, který zaručí pořádnou porci letní zábavy. Horkou letošní novinkou a současně jedním z hlavních lákadel budou oslavy barev inspirované indickým svátkem HOLI. Duhová podívaná v podobě barevných explozí totiž v pravidelných intervalech pohltí prostor pod pódiem. Sluneční brýle a bílé tričko jsou tak doporučenou výbavou pro publikum, které si chce užít jedinečnou atmosféru na maximum a zároveň ulovit cool snímky na památku. To vše v duchu hesla: „Barva se smyje, ale zážitky zůstanou!“

Na ty, kteří nenechají veškerou svou energii pod pódiem, čekají ještě vodní radovánky, ke kterým umístění akce přímo vybízí. Pro festivalové návštěvníky jsou tak připraveny paddleboardy a lodičky, na nichž mohou brázdit vody Podhradského rybníka.

Akce startuje v pátek 8. 7. od 16:00. Zkrátka nepřijdou ani děti, které zavítají na Přehrady Fest s rodiči. V sobotu 9. 7. mezi 10:00 a 14:00 bude hlavní stage patřit PIGY programu. Kromě prasátek Pigy a Lily dorazí zpěvák Radek Banga, kouzelníci Jakub Koutský a Mišuge, hrdinové hudebního představení Mlsotkové a další. Děti se v rámci doprovodného programu také mohou těšit na malování na obličej či malování pískem. Od 16:00 pak bude podium opět patřit muzikantům.

Návštěvníci mohou zavítat také do některého ze stánků či relaxačních zón partnerů festivalu Například prostorná chill zóna E.Onu nabízí příjemný prostor pro relax a nasbírání energie. Ta totiž bude pro absolvování napumpovaného kulturního a doprovodného programu festivalu rozhodně zapotřebí. Hlavním partnerem festivalu je Coca-Cola.

Pořadatelé Přehrady Festu se snaží přistupovat k akci odpovědně s ohledem na životní prostředí. Proto spolupracují s projektem ČISTÝ FESTIVAL, jehož smyslem je eliminovat vznik festivalového směsného komunálního odpadu, který do roku 2007 končil výhradně na skládkách a který bohužel stále ještě provází většinu velkých akcí.

Vstupenky jsou k dostání na xticket.cz. Na těchto stránkách si mohou návštěvníci rovněž rezervovat ubytování ve stanech a chatkách přímo v areálu kempu Žralok. Využít mohou i ubytování v okolních kempech a penzionech. Do areálu festivalu není možné zajet autem. Připraveno je parkoviště vzdálené pouze 200 metrů od kempu.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
zdravi bezplatne zle odstranit