Autobus zcela pohltily silné plameny, hasiči mohli požár už jen lokalizovat

Fascinující ohnivé představení mohli sledovat lidé, kteří si dnes ráno přivstali. Kousek od prostějovského nádraží v ulici Pražská totiž okolo čtvrté hodiny ráno začal hořet autobus a během chvíle ho plameny zcela pohltily. Ve voze naštěstí v době požáru nikdo nebyl.

Hořící autobus / Foto: HZS Olomouckého kraje

Tři jednotky hasičů vyrazily v brzkých ranních hodinách k likvidaci požáru autobusu u nádraží v ulici Pražská v Prostějově. Operační středisko k místu vyslalo profesionální jednotky ze stanice Prostějov, posílené dobrovolnými hasiči z Vrahovic a Žešova.

"V době příjezdu prvních jednotek byl autobus zcela zachvácen plameny. Hasiči pomocí několika proudů po chvíli požár lokalizovali. V navazujícím čase dohašovali drobná ohniska, vnitřní prostory pak ochlazovali," uvedl mluvčí HZS Olomouckého kraje Zdeněk Hošák.

Jaká je přesná příčina vzniku požáru budou dnes v dopoledních hodinách došetřovat vyšetřovatelé hasičů ve spolupráci s Policií ČR. Prozatímní odhady hovoří o škodě v řádů statisíců. Při požáru se naštěstí nikdo nezranil.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
zdravi bezplatne zle odstranit