Když opilec peníze od posádky nedostal, tak jejich auto poškodil

V úterý 18. května před dvaadvacátou hodinou přijali policisté oznámení o poškození automobilu neznámým mužem v Tovární ulici v Bedihošti. Policistům vyslaným na místo oznamovatel sdělil, že mu u železničního přejezdu vstoupil mu neznámý zjevně opilý muž do cesty tak, že musel prudce zabrzdit, aby ho nesrazil.

Foto: Ilustrační obrázek

Když se neznámého zeptal, co se děje, byl dotázán, zda nemá peníze. Zamítavá odpověď se opilci nelíbila a udeřil pěstí do rámu dveří vozidla. Při tom na něm způsobil drobné oděrky s dosud nevyčíslenou škodou. K fyzickému ani verbálnímu napadení osob nedošlo. Oznamovatel policistům podezřelého muže označil a ti zjistili, že se jedná o jim velice dobře nechvalně známého osmadvacetiletého muže ze sousední vesnice. Provedenou dechovou zkouškou policisté u muže změřili hodnotu 2,53 ‰ alkoholu v dechu. K důvodům svého jednání se však vzhledem ke své podnapilosti nebyl schopen vyjádřit. Stále pouze opakoval, že jde ke své babičce.

Policisté věc šetří pro podezření z přestupku proti majetku a přestupku podle zákona o silničním provozu. Za ty podezřelému hrozí pokuta až do výše 50 tisíc korun. 



INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
zdravi bezplatne zle odstranit