Motorkářka nezvládla zatáčku, ve velké rychlosti upadla a srazila se s autem

Ošklivou havárií, zraněním a zničením motorky skončila ve čtvrtek odpoledne jízda mladé motorkářky u Němčic nad Hanou. Podle policie byla pravděpodobně na vině rychlost, okolnosti případu jsou ale ještě nadále prošetřovány.

Foto: Policie ČR

Ve čtvrtek odpoledne skončila po pádu z motorky ve Fakultní nemocnici Olomouc čtyřiadvacetiletá žena. Nehoda se stala v katastru Němčic nad Hanou na silnici č. 433 při jízdě ve směru na uvedenou obec. "Pravděpodobně ve vyšší rychlosti projela pravotočivou zatáčkou, nezvládla řízení a spadla na vozovku. Vlivem setrvačnosti najela do protijedoucího pruhu, kde se střetla s motorovým vozidlem Toyota," popsala případ tisková mluvčí policie Miluše Zajícová. Po nárazu byla motorka značky Honda odhozena do příkopu.

Na místě byly s motorkářkou a řidičkou osobního vozu provedeny dechové zkoušky s negativními výsledky. Zraněnou motorkářku transportovala letecká záchranná služba do Fakultní nemocnice Olomouc. Hmotná škoda na autě a motocyklu byla předběžně vyčíslena na 230 tisíc korun.

Okolnosti nehody jsou předmětem dalšího šetření.    




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Ekologický rozcestník MIE
INZERCE
zdravi bezplatne zle odstranit