Mladý muž chtěl zaujmout virtuální přítelkyni svou chloubou, místo toho se dočkal vydírání

Dost drsnou zkušenost s prostředím virtuálních známostí udělal mladý muž z Olomouce. Místo dlouhodobého vztahu, který prý hledal, se dočkal nervů a vydírání.

Ilustrační foto: Pixabay.com / Sevenheads

Na případu trestného činu vydírání pracují olomoučtí kriminalisté od minulého týdne. Tehdy se na policejní služebnu dostavil mladší muž a uvedl, že si před dvěma dny začal psát na internetové seznamce s mladou dívkou, která mu sdělila, že má 19 let. Oba dva se shodovali v tom, že touto cestou hledají dlouhodobý vztah, a tak si začali psát a brzy poté si přeposílali i fotografie. Oznamovatel byl natolik odvážný, že domnělé přítelkyni odeslal intimní fotku svého mužství. "Vzápětí ale jejich komunikace nabrala jiné obrátky a to po sdělení, že dívce není 19, ale 14 let. Nato s ní muž konverzaci ukončil. Jenže o dva dny později se mu ozval „právník“ mladé ženy a chtěl po něm zaplatit 50 tisíc korun s tím, že jinak všechno oznámí na policii," uvedla policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Muž se naštěstí nenechal zastrašit a žádné peníze neodeslal, naopak po uvážení přišel celou věc oznámit na příslušné policejní oddělení.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Ekologický rozcestník MIE
INZERCE
zdravi bezplatne zle odstranit