Policie řeší trojnásobnou vraždu! Na případ je informační embargo, zřejmě jde o rodinnou tragédii

Smrt tří lidí má mít na svědomí muž, kterého v pátek v Kostelci na Hané zadržela policie. Kriminalisté jsou zatím na počátku vyšetřování a jsou proto velmi skoupí na slovo. O detailech trojnásobné vraždy neinformuje ani zdravotnická záchranná služba, která na místě zasahovala.

Foto: Policie ČR

AKTUALIZOVÁNO "Krajští kriminalisté v Kostelci na Hané aktuálně prověřují násilné úmrtí tří osob. Osoba podezřelá ze spáchání tohoto činu byla na místě zadržena. Vzhledem k tomu, že šetření této události je na samém počátku, nelze zatím poskytnout bližší informace. Tyto poskytneme, jakmile to bude možné," uvedla dnes po dvacáté hodině tisková mluvčí Policie ČR Marie Šafářová.

Obyvatelé Kostelce i okolí mohou být klidní alespoň díky informaci, že pravděpodobný pachatel hrozivého činu je už v cele předběžného zadržení. Tutéž informaci obyvatelům obce sdělil starosta  František Horák.

Podle informací Olomouckého Deníku se jednalo o vraždu členů jedné rodiny, kdy vrahem má být jeden ze tří sourozenců a oběťmi otec, bratr a sestra. K případu došlo brzy odpoledne. O pachatelově agresivitě vůči otci údajně věděli i sousedé. 

"Kriminalisté na případu stále usilovně pracují. Prošetřují veškeré okolnosti a souvislosti této tragické události. Zadržená osoba byla umístěna v policejní cele. Probíhají další procesní úkony," informovala v sobotu v poledne za policii Marie Šafářová. "Informace k případu poskytneme v pondělí 2. května v 11 hodin na brífinku, který se uskuteční v budově Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje."




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
zdravi bezplatne zle odstranit