Obchodní akademie v Prostějově zve na studentskou soutěž pIšQworky, která má podpořit logické uvažování

Už za pár dní studenti středních a základních škol poměří síly v oblíbené studentské soutěži pIšQworky, které se každoročně účastní tisíce studentů z České republiky i Slovenska. Letos se jedná už o čtrnáctý ročník.

Hlavním cílem projektu pIšQworky je vzbudit v mladých lidech zdravé sebevědomí a podpořit jejich soutěživost, logické uvažování i trpělivost. Student Cyber Games z. s. je organizace plná mladých lidí, převážně studentů středních a vysokých škol. Na projektu pIšQworky jich pracuje přibližně padesát a mnozí jsou účastníky předchozích ročníků našich soutěží.

Letos se soutěžící utkají od 31. října do 18. listopadu na 192 oblastních turnajích a vítězové postoupí na Krajské turnaje, které se konají od 21. listopadu do 2. prosince. Nejlepší týmy z Krajských turnajů čeká Grandfinále v Brně, které se odehraje 8. prosince (základní školy) a 9. prosince (střední školy) na Fakultě sociálních studií Masarykovy univerzity.

V úterý 1. listopadu 2022 se v Obchodní akademii do Prostějova uskuteční oblastní kolo. Vítáni budete kdykoliv mezi 13:00, kdy turnaj začíná prezencí všech zúčastněných týmů, a přibližně 17:00, kdy vítězové obdrží ceny.

Více informací o turnaji a soutěži pIšQworky naleznete na webových stránkách www.pisqworky.cz.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
zdravi bezplatne zle odstranit