Mezigenerační setkání v Rodinném centru Vlčáci začíná již tento pátek!

Rodinné centrum Vlčáci otevírá dveře pro nezapomenutelné mezigenerační setkání s názvem "Adoptuj si prarodiče", která se konají každý pátek. V dnešní době ne každé dítě má možnost užívat si blízkost prarodičů, buď jsou příliš daleko, nebo jsou zaneprázdnění. Tento nedostatek kontaktu mezi generacemi může chybět, přestože je vzájemně obohacující.

Foto: Ilustrační obrázek

Tyto vztahy jsou však nesmírně cenné a mají potenciál obohatit životy obou generací. "Proto jsme se rozhodli přinést je dohromady prostřednictvím různých aktivit, jako jsou motorické hry, kreativní dílničky, smyslové hraní, deskové hry, výtvarné aktivity a mnoho dalšího. Cílem je naplnit společně strávený čas radostí, láskou, moudrostí a energií," informovala zakladatelka centra Barbora Volfová. Tyto společné aktivity umožní oběma generacím vzájemně se poznávat, učit se od sebe a vytvářet pevné vazby.


Přihlásit se mohou jak děti se svými rodiči, tak i senioři, a to buď telefonicky na čísle: 731 767 653, nebo online na rezervačním systému. Přijďte se k nám připojit a objevte sílu spojení mezi generacemi!

Takové společné trávení času může přinést do života dětí i seniorů nové vzrušení, radost a pocit sounáležitosti. Navíc může posílit a podporovat duševní a emocionální blaho obou generací. Je to příležitost, kterou bychom neměli opomíjet, ať už jsme děti, rodiče, nebo senioři.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
CBA
INZERCE
zdravi bezplatne zle odstranit