Vlčáci nabízí jedinečnou adaptační školičku s pestrým programem i pro ty nejmenší děti

Vítejte v adaptační přípravné školičce, kde se děti ve věku od 18 měsíců do 4 let mohou rozvíjet a objevovat svět kolem sebe ve skupince malých kamarádů. Školička klade důraz na individuální přístup k rozvoji každého dítěte a nabízí různorodé výtvarné a hudební aktivity, které podporují kreativitu a smyslový rozvoj.

Forma skupinového placeného hlídání dětí předškolního věku (od cca 1,5 roku) poskytuje ideální prostředí pro přípravu na nástup do mateřské školy. Tento program také usnadňuje dětem separaci od rodičů a rozvíjí dovednosti navazování vztahů s vrstevníky v malé skupině.

"Program kroužku je navržen tak, aby podporoval samostatnost dětí a zahrnuje pohybové, výtvarné a hudební aktivity. Součástí programu je také čas strávený venku, kde děti mohou objevovat, hrát si a rozvíjet své dovednosti," informovala zakladatelka RC Vlčáci Barbora Volfová.

Skupinka probíhá každé úterý, čtvrtek a pátek od 8:30 do 11:30 hodin v Rodinném centru Vlčáci na adrese Šárka 23, Prostějov. Podmínkou přijetí dítěte je, aby bylo bezinfekční, tedy aby nejevilo žádné známky infekce, jako je rýma, kašel nebo vyrážka. Rodiče jsou žádáni, aby s sebou přinesli přezůvky, svačinku, láhev s pitím a pohodlné oblečení a obuv, které si děti mohou ušpinit. Pokud jde o neodplenkované děti, je také nutné přinést si vlastní plenky a vlhčené ubrousky.

Se zkušenými pedagogy se děti zapojují do hravých her a cvičení, které je učí komunikovat, spolupracovat a rozvíjet jemnou motoriku. Venkovní aktivity jsou nedílnou součástí programu, kde děti objevují přírodu, hrají si na hřištích a posilují své zdraví a pohybové dovednosti.

"V adaptační přípravné školičce panuje přátelská a podnětná atmosféra, která podporuje radost z objevování a učení. Školička je tu proto, aby poskytla dětem pečlivou péči, bezpečné prostředí a příležitost pro zábavné a smysluplné trávení času," dodává Ingrid Žáková, která v centru pracuje jako teta v adaptační školičce.

Pokud se i vy budete chtít přijít podívat do adaptační školičky můžete se přihlásit přes online rezervační systém ZDE





INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
CBA
INZERCE
zdravi bezplatne zle odstranit