Wellness až do domu. Karla Vaňková nabízí komplexní individuální péči o tělo

Karla Vaňková je zkušenou odbornicí v oblasti wellness, která působí ve svém oboru už více jak dvacet let. Specializuje se na mobilní masáže, výživové poradenství a také jako osobní trenér fitness. Díky této široké škále služeb je schopná komplexně pečovat o fyzické i duševní zdraví svých klientů. Práce s lidmi pro ni není jen zaměstnáním, ale také celoživotním posláním a vášní. Své klienty nejenže vedle k zdravému životnímu stylu, ale také jim pomáhá najít harmonii mezi tělem a myslí. Každý klient je pro ni unikátní a každému přistupuje s individuálním a empatickým přístupem, což jí umožňuje nabízet osobní a cílené řešení pro různé zdravotní problémy a potřeby. Její dlouholetá praxe a odborné znalosti ji činí jedním z nejžádanějších profesionálů v jejím oboru.

Karla Vaňková se péči o zdraví věnuje již dvacet let. V její nabídce najdete relaxační masáž chodidel, masáž obličeje i zad, výživové poradenství i tréninkové lekce. Foto: Ilustrační obrázek

Pokud hledáte harmonii těla a duše, jste na správném místě. Jako osobní trenérka a výživová poradkyně se Karla zaměřuje na holistický přístup k wellness. Od úpravy váhy po nabírání svalové hmoty a eliminaci bolestí zad, její hlavní poslání je podporovat vás na cestě ke spokojenosti s vlastním tělem. Protože klíčem k úspěchu není jen vzhled, ale i to, jak se cítíte. Získejte energii a najděte svůj vnitřní klid.

Jak jsi se dostala k masážím?

K masážím jsem se dostala skrz své potíže se zády v mladém věku. Od té chvíle jsem věděla, co bude mým povoláním. Velmi mě těší, že můžu dělat práci lidem prospěšnou a být součástí především vylepšení jejich zdravotního stavu, což je vždy mou prioritou. Provádím mobilní masáže, což znamená, že jezdím k zákaznicím a zákazníkům do domu, bytu či kanceláře s rozkládacím masérským lehátkem. Výhodou je, že klienti mohou relaxovat ve svém známém prostředí. Nabízím intuitivní masáž zad, šíje, baňkování, dále relaxační masáž obličeje, hlavy a dekoltu s pleťovou maskou nebo masáž celého těla. Používám masážní pomůcky jako míčky, přírodní kamínky, baňky, tupé jehličky apod. Vždy pracuji s přírodními masážními oleji.

"Chci, aby se lidé, s nimiž spolupracuji, líbili sami sobě, cítili se dobře ve své kůži, měli dostatek energie a nebyli neustále znavení. Klíčovou prioritou v mé práci je totiž podpora pozitivního vztahu každého klienta k vlastnímu tělu a celkovému zdraví."


Zabýváš se také výživovým poradenstvím, proč je to podle tebe důležité?

Výživu a stravování beru jako naprostý základ péče o své tělo, pro každého člověka by to mělo být naprostou samozřejmostí. Bohužel to tak ve společnosti nastaveno není, lidé poté trpí nejrůznějšími zdravotními i pohybovými obtížemi, které si způsobí sami svým špatným způsobem života. Tělo máme jen jedno a musíme o sebe pečovat po všech stránkách, poté dle toho funguje. Klienty učím, jak o sebe pečovat, jak se stravovat s láskou k sobě samému, přirozeně, harmonicky, bez doplňků, berliček, léků apod.

Čemu dalšímu se ve své praxi věnuješ?

Kromě práce jako mobilní masérka a výživová poradkyně se také intenzivně věnuji osobnímu trenérství. Své klienty trénuji jak v posilovnách, tak i v pohodlí jejich domova. Specializuji se na celou řadu fitness cílů – od úpravy váhy a formování postavy až po vyrovnávání tělesných disbalancí. Dalším častým zaměřením mého treninku je nabírání svalové hmoty a eliminace bolestí, zejména v oblasti zad a jiných částí těla. Mým hlavním cílem je nejen dosažení vizuálních a fyzických výsledků, ale také celková spokojenost klientů s jejich tělem.

Více můžete sledovat na facebookovém profilu ZDE









INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
zdravi bezplatne zle odstranit