Zažijte netradiční plavbu na palubě Hanácké neckyády. Den plný zábavy vypukne v sobotu

Pravá prázdninová pohoda čeká na všechny milovníky srandy v sobotu 5. srpna v Horce nad Moravou na Mlýnském potoce. Nabitý program na vodě i na souši nabídne den plný zábavy, muziky, tance a bohatého občerstvení.

Program začíná již v 10 hodin plavbami pohádkovým lesem s řadou úkolů, za jejichž splnění čeká malé námořníky sladká odměna. Pro dětské návštěvníky akce je připraven ale i další program. Nebude chybět skákací hrad, malování na obličej, další herní a sportovní aktivity a od 18 hodin se mohou těšit i na dětskou diskotéku s Martinou Qweetko Procházkovou, která si jistě připraví i nějaký společný taneček.

Jednotlivé závody Hanácké neckyády proběhnou mezi 15 a 17 hodinou. A které to budou v letošním 4. ročníku přibližuje za organizátory David Foretník, ředitel Radia Haná. “Letos se mohou návštěvníci těšit na jednu novinku v podobě závodu na paddleboardech. Na místě budou paddleboardy k zapůjčení, ale zájemci o účast v této soutěži si mohou přinést i vlastní. Tradičně pak již bude probíhat závod na traktorových duších a sprint na lehátkách, následovaný hlavním závodem Hanácké neckyády – přehlídkou originálních plavidel.“

Večerní zábavu po 19 hodině zajistí kapela Acoustic Lumen, po celý den bude připraveno i bohaté občerstvení.

Na Hanáckou neckyádu srdečně zve Radio Haná a kemp Pádlo Morava.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
zdravi bezplatne zle odstranit