KIDSOK rozšíří nabídku elektronických dokladů a zavede celosíťové jízdenky IDSOK

Koordinátor integrovaného dopravního systému Olomouckého kraje (KIDSOK) od příštího roku zavede celosíťové jízdenky IDSOK. Bude s nimi možné neomezeně cestovat veřejnou dopravou po celém regionu. V elektronické formě cestující dostanou možnost koupit si je v sedmidenní, měsíční, čtvrtletní a roční variantě. Jednodenní doklady zůstanou v papírové podobě.

Foto zdroj: olkraj.cz

„Je to další krok, kterým směřujeme ke kvalitnější a komfortnější veřejné dopravě v kraji. Myslím, že cestující tuto novou možnost ocení,“ řekl Michal Zácha, náměstek hejtmana pro oblast dopravy. 

Krajský koordinátor dopravy od 1. ledna 2021 rozšíří také nabídku standardních jízdních dokladů IDSOK. V elektronické podobě bylo dosud možné koupit sedmidenní a měsíční. Od příštího roku bude mít KIDSOK v nabídce v e-shopu na adrese eshop.idsok.cz také čtvrtletní a roční elektronické jízdenky.  

„Reagujeme tak na poptávku ze strany cestujících. Těm tato možnost v naší nabídce chyběla,“ uvedla ředitelka KIDSOK Kateřina Suchánková.

KIDSOK navíc zjednodušuje uplatňování studentských slev. Vedle klasické podoby mezinárodního studentského průkazu ISIC bude od začátku roku 2021 akceptována i jeho digitální verze.



INZERCE

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
zdravi bezplatne zle odstranit