V pondělí 11. 5. otevírá kino METRO 70

Po celý květen však bude kino fungovat v „koronarežimu“, kino tedy prosí návštěvníky o trpělivost, než se zcela vrátí k normálu.

Foto: zdroj prostejov.eu

„Snažíme se k postupnému uvolňování přistupovat zodpovědně, a proto do konce května bude možné zakoupit lístek pouze online, maximální kapacita kina bude 96 sedadel (4 další povolené osoby rezervujeme pro personál). Každá druhá řada bude zablokovaná a v každé řadě bude vždy mezi dvěma sedačkami minimálně jedno neprodejné místo,“ říká ředitelka kina Barbora Prágerová s tím, že dále nebude povolena konzumace žádných potravin či nápojů. 

Všichni návštěvníci a všechen personál musí mít po celý čas návštěvy roušku. Rukavice nejsou povinné. Všechny povrchy se zvýšeným rizikem kontaktu (kliky, madla, opěrky atd.) budou pravidelně dezinfikovány, na pravidelně dezinfikovaném WC a ve foyer bude k dispozici dezinfekce pro návštěvníky. Ve foyer nebude umožněno užívat a obsazovat občerstvovací zóny - automaty, židle, stoly.

Na podlaze bude vyznačena síť dvoumetrových rozestupů. Dodržování regulativů bude kontrolovat personál.

„Přes všechna tato opatření věřím, že si kino společně užijeme a já osobně si první filmové představení po nucené odstávce nenechám ujít. A zvu všechny!,“ dodává náměstkyně primátora pro kulturu Milada Sokolová.

www.metro70.cz

www.facebook.com/kinometro70



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
zdravi bezplatne zle odstranit