Doma v Kině: Případ mrtvého nebožtíka

Dopřejte si kulturu v pohodlí domova díky přístupu do virtuálního sálu kina Metro 70. Již dnes 9. dubna se od 20 hodin můžete těšit na komedii Případ mrtvého nebožtíka. Film využívá klišé kriminálního žánru, a tak se děj, který divák zná už z milionu žánrových snímků z policejního prostředí, stal podhoubím pro slovní humor a do absurdna gradující situace.

Foto: Zdroj metro70.cz

V tomto virtuálním kině fungujeme tak, že na webu www.vasekino.cz vyberete z nabídky kin Metro 70, a zadáte číslo vstupenky, které vám přijde emailem po zaplacení (nezoufejte, pokud bude odezva trochu delší).

Číslo vstupenky je to, které uvidíte pod čárovým kódem.

Přístup do virtuálního sálu je půl hodiny před projekcí. Přijďte ale prosím včas, ať nemáme fronty. Znáte to, pak se zhasne a vy nemůžete potmě najít svoje místo. Stoupnete někomu na nohu, jinému vysypete popcorn… Ale pozor, hrajeme přesně v celou! 

Hlavně si ale nezapomeňte připravit občerstvení, film hrajeme bez přestávek, tak ať nezůstanete na suchu. 

Podívejte se na přiloženou ukázku, ať víte na co se můžete těšit.

Video: Zdroj youtube.com

Komedie, která si utahuje z kriminálek, jichž jsou dnes plné televizní obrazovky. Film využívá klišé kriminálního žánru, a tak se děj, který divák zná už z milionu žánrových snímků z policejního prostředí, stal podhoubím pro slovní humor a do absurdna gradující situace. Na scéně se objevuje major Prubner (David Novotný), jeho nová kolegyně Skálová (Hana Vagnerová) a detektivové Rorýs (Martin Pechlát) s Dymákem (Lukáš Příkazký). Jejich úkol od náčelníka kriminálky Drátka (Miroslav Táborský) je jasný – vyšetřit vraždu Starablažkové. Postupně kriminalisté vypátrají, že úspěšně vydírala, a proto se jí někdo zbavil. Ale mnoho stop nemají. Jen to, že jde o pomstu. Majoru Prubnerovi šlape navíc na paty jeho nadřízený plukovník Drátek, který mu dá na zjištění vraha jen týden – tedy sedm dní! Detektivní rámec je však základem pro vtipné scény a zdařilé herecké výkony. 

Délka akce: 97 minut

Rok výroby: 2020

Země původu: Česká republika

Žánr: komedie, krimi

Datum lokální premiéry: 16. leden 2020



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
zdravi bezplatne zle odstranit