Městské divadlo v Prostějově pro diváky připravuje lákavá představení

Stávající sezóna 2019/2020 je prodloužena do konce roku 2020. Některá představení mají nové termíny, jiná musela být zrušena a nahrazují je úplně nové tituly.

Foto: zdroj prostejov.eu

Již od 14. května 2020 se konají prohlídky divadla s názvem POZVÁNKA NA JEVIŠTĚ. 

Od června se opět rozjíždí i předplatitelská skupina LiStOVáNí, 15. června v 18 hodin se bude konat v divadelním sále představení ŠPEKY.

Promíchaná podzimní nabídka je plná atraktivních inscenací a hereckých hvězd. Nově divadlo přivítá Ivu Pazderkovou a Martinu Randovou v TŘETÍM PRSTU NA LEVÉ RUCE, Janu Paulovou a Davida Suchařípu v LADY OSKAR, Veroniku Arichtevu, Lucii Štěpánkovou, Filipa Cíla a Miru Noska v BENÁTKÁCH POD SNĚHEM nebo Thálií oceněného Dominika Vodičku v KYTICI Pražského komorního baletu. 

Nová „Tří hvězdičková“ sezóna začne v lednu 2021 a skončí v červnu 2021. Diváci se mohou těšit na některé tituly, které se na podzim nepodařilo zrealizovat. Prodej bude zahájen v říjnu.

Již nyní je v prodeji TRHÁK MUZIKÁL. Podle stejnojmenného filmu scénáristů Ladislava Smoljaka a Zdeňka Svěráka vznikla úspěšná muzikálová podobu české komedie. V Městském divadle v Prostějově uvidíme Martina Dejdara, Oldřicha Navrátila, Václava Koptu, Alžbetu Stankovou, Bořka Slezáčka a další výborné muzikálové herce 24. října 2020. 

Královské zakončení roku je přichystáno na pondělí 7. prosince 2020 v podobě VÁNOČNÍHO KONCERTU 2020 ORCHESTRU VÁCLAVA MARKA. 

Exkluzivní taneční orchestr moderního stylu řadící se mezi soubory typu Orchestr Václava Hybše, Karla Vlacha či Ladislava Štaidla se představí s hlavním hostem: LEONOU MACHÁLKOVOU.

Více informací na http www.divadloprostejov.cz



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit


INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
zdravi bezplatne zle odstranit