Policie hledá svědky nehody, kdy po agresivní jízdě při ujíždění policistům havaroval motocyklista

Ve čtvrtek 16. července po třinácté hodině si policisté oddělení hlídkové služby při provádění hlídkové činnosti v Rozhonově ulici v Prostějově všimli podezřele se chovajícího motocyklistu.

Foto: Zdroj Policie Prostějov

Ten, když je zahlédl, razantním a agresivním způsobem z místa ujel. Policisté rozhodli o provedení jeho kontroly a pronásledovali ho ulicemi Sokolskou, Karlovem, přes Svatoplukovu na Přemyslovku a dále ulicemi Vrahovickou, Janáčkovou a Pražskou.

Jejich výzvy k zastavení motocyklista nerespektoval a naopak se jim pokusil vysokou rychlostí ujet. Při tom si počínal zvlášť bezohledně a nebezpečně a ohrozil několik dalších účastníků silničního provozu. Z dosud přesně nezjištěných příčin pak na Joštově náměstí nezvládl řízení a havaroval. Při havárii došlo také ke střetu motocyklu s policejním vozidlem. Motocyklista při havárii utrpěl zranění, se kterými byl transportován do nemocnice. Ovlivnění alkoholem i jinými návykovými látkami policisté u muže vyloučili provedenými zkouškami. Přesné příčiny, okolnosti i míra zavinění dopravní nehody jsou předmětem dalšího policejního šetření.  

V souvislosti s tímto incidentem se policie obrací na případné svědky, kteří se dne 16. července po třinácté hodině pohybovali výše uvedenými ulicemi, či přímo osoby, které byly agresivní a nebezpečnou jízdou motocyklisty ohroženi, aby se se svým svědectvím přihlásili policistům. Učinit tak mohou na telefonním číslem 974 781 320, nebo na lince 158. Za pomoc děkujeme.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
zdravi bezplatne zle odstranit